Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την Χάλκη

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την Χάλκη

0
sidixakis_manolis_doulia
Dodekanisos
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η ομάδα της Χάλκης σχετικά με τις διαιτησίες μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Κλεάνθη Παραδεισίου εκτός έδρας, όπου και γνώρισε την ήττα με σκορ 3 – 1. Η ανακοίνωση αναλυτικά λέει τα εξής:

Ο Αθλητικός Σύλλογος Χάλκης αγωνίζεται για πρώτη φορά από την ίδρυση του στην Α κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος και είμαστε όλοι περήφανοι για την μέχρι τώρα πορεία του. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να μεταφέρουμε τους προβληματισμούς μας έξω από την ομάδα , γιατί το να μην φωνάζουμε και να δημιουργούμε εντάσεις αρκετοί το θεωρούν αδυναμία μας και το εκμεταλλεύονται αδικώντας μας σε πολλές αναμετρήσεις μας.

Δυστυχώς τόσο η διοίκηση οι ποδοσφαιριστές αλλά και η προπονητική ομάδα έχει την καλή θέληση να προάγεται το άθλημα και όχι οι εντυπώσεις και οι φασαρίες .Αυτό ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι μας αναγκάζει να εκφράσουμε τον προβληματισμό αν θα πρέπει σε κάθε αγώνα να διεκδικούμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα μέσα από φασαρίες και εντάσεις η να συνεχίσουμε τον ήρεμο τρόπο που δυστυχώς οι διαιτητές τόσο στον σημερινό αγώνα όσο και σε προηγούμενους το έχουν εκμεταλλευτεί αρκετές φορές αφού δεν υπολογίζουν στις φωνές της Χάλκης.

Μάλλον τους φοβίζουν οι τσακωμοί οι βρισιές και οι απειλές για αυτό επιλέγουν την εύκολή λύση της αδικίας κατά της Χάλκης .Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και εμείς θα μπορούσαμε να τσακωθούμε και να βρίσουμε τους διαιτητές αλλά δεν το κάναμε. Δυστυχώς αυτό οι διαιτητές το λαμβάνουν ως αδυναμία της ομάδας.

Θέλουμε σαν διοίκηση να ζητήσουμε συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για ότι τους έχει συμβεί μέχρι σήμερα και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα τους στηρίξουμε όσο ποιο δυνατά μπορούμε στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος .

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Μανώλης Συντυχάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments