Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ανακοινώσεις της Ρόδου

Ανακοινώσεις της Ρόδου

0
rodos_platanias2
Dodekanisos
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΟΔΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ:
Με δεδομένη την ημερομηνία του εντός έδρας παιχνιδιού της αγαπημένης μας ομάδας (ΡΟΔΟΣ-Κόρινθος), που θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα και η οποία προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στις τάξεις όλων των οπαδών, θέλουμε να προτείνουμε στη διοργανώτρια αρχή και άλλες τόσο εύστοχες μέρες του χρόνου, όπως είναι η Πρωτοχρονιά, τα Χριστούγεννα και ο 15άυγουστος όπου πριν το προσκύνημα στην Τήνο θα πρέπει να προσκυνήσουμε πρώτα στο γήπεδο…
Εκλαμβάνουμε τον ορισμό της ημερομηνίας αυτής ως (τουλάχιστον) ατυχή και καλό θα ήταν η όποια παρόμοια –γελοία- στάση της διοργανώτριας αρχής να αποφευχθεί την επόμενη φορά… Οι ποδοσφαιριστές, οι φίλαθλοι και γενικότερα τα αθλητικά σωματεία, δεν είναι πιόνια ή παιχνιδάκια του καθενός… Η καθαρά Δευτέρα (για όσους αλλόθρησκους) είναι μέρα γιορτή και κάθαρσης-ο κόσμος την περνάει με την οικογένεια του. Η Ρόδος είναι η οικογένειά μας και αυτό είναι και ο μόνος λόγος που δεν θα πτοηθούμε και θα δώσουμε για ακόμα μία φορά βροντερό ΠΑΡΩΝ στο γήπεδο μας!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ:
Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες την πολύ σοβαρή εγχείρηση στην οποία υποβλήθει ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Λιόλιος, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Χερσόνησο στο 51ο λεπτό και θέλουμε να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και γρήγορα στα γήπεδα και ας μην φοράει αυτή τη φορά τη φανέλα της αγαπημένης μας Ρόδου! Λιόλιο σε ευχαριστούμε που αγωνίστηκες στην ομάδα μας και βοήθησες και εσύ να βρισκόμαστε σε τροχιά ανόδου!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΑΝΑ!
Με χαρά καλωσορίζουμε στο κόσμο την έλευση του μικρού αβάπτιστου υιού του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιώργου Δανά και του ευχόμαστε υγεία και ευημερία και ευτυχία στη ζωή του! Ακόμα ένα Ελάφι ήρθε στον κόσμο! Γρήγορα και στα γήπεδα! Γιώργο και Αλέκα, να σας ζήσει!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments