Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανακοίνωσε τον Σκούνα η Ρόδος

Ανακοίνωσε τον Σκούνα η Ρόδος

3
skounas dimitris
Dodekanisos

O Δημήτρης Σκούνας θα είναι ο νέος προπονητής της Ρόδου! Αυτό ανακοίνωσε επίσημα σήμερα η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος. Αναλυτικά:
«Η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Δημήτρη Σκούνα ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου».
Ο Δημήτρης Σκούνας είναι γνώριμος στο νησί καθώς και στο παρελθόν είχε θητεύσει με πολύ μεγάλη επιτυχία στην συγκεκριμένη ομάδα. Ήταν αυτός που την ανέβασε από την Δ’ Εθνική στη Γ’ Εθνική στην οποία είχε και μια επιτυχημένη πορεία παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ELAFARA OLE
ELAFARA OLE
9 years ago

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΦΑΡΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΖΙ;; ΔΗΛΑΔΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ;;; ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΑΙΖΟΝ ΜΕ ΠΟΟΟΟΛΛΥΥΥΥ ΝΗΣΤΕΙΑ !!!! ΙΔΩΜΕΝ

elafara
elafara
9 years ago

ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 5-6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑ 10 ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΔΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΙΚΤΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ?

μπουχεσας
μπουχεσας
9 years ago

Ειδες κουμεντο δημοσιογραφε ποιον φιλο σου εφερε ο ψελας με τον διακιδη?????χα χα χα