Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Ηλιόπουλο ο ΑΟ Πυλίου

Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Ηλιόπουλο ο ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos

Άλλη μια μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΟ Πυλίου. Πρόκειται για τον Δημήτρη Ηλιόπουλο ο οποίος προστέθηκε στο δυναμικό της ομάδας. Αναλυτικά, το δελτίο τύπου των Κώων αναφέρει τα ακόλουθα:


“Ο ΑΟ Πυλίου Κω, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Ηλιόπουλου, πραγματοποιώντας την τρίτη φετινή μεταγραφική κίνηση του σωματείου μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021/22.

Ο 31χρονος επιθετικός ποδοσφαιριστής, με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του, αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα «φτερά».
Κάνοντας μια αναδρομή στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία και στις ομάδες όπου, με την έφεση του στο σκοράρισμα ήταν πάντοτε πρωταγωνιστής, αναφέρουμε τις συνεργασίες του με ΕΝ.ΑΔ. Χρυσοχούς, Κιλκισιακό, ΑΟ Γιούχτα, Επισκοπή, Αιολικό, Ιονικό Νίκαιας, Ιστιαία, Μακεδονικό, Ερμή Ζωνιανών, Θύελλα Καμαρίου, ΓΣ Αλυρού, Απόλλωνα Παραλιμνίου και ΑΕ Καρίτσας.

Έχοντας στις βαλίτσες του πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, μετακομίζει στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση στην ποδοσφαιρική στέγη του ΑΟ Πυλίου Κω και στην οικογένειά μας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και να συνεχίσει να μεγαλώνει τα νούμερά του με τη βυσσινί φανέλα του ΑΟ Πυλίου Κω”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments