Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανακοίνωσε συμβούλιο και Κολιάδη ο Αστέρας Μασσάρων

Ανακοίνωσε συμβούλιο και Κολιάδη ο Αστέρας Μασσάρων

0
koliadis aleksis
Dodekanisos

Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Μασσάρων, όπως και το ότι ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Αλέξης Κολιάδης.

Αναλυτικά:

“1 Πρόεδρος Παπαστεφάνου Στέφανος του Ιωάννη

2 Γραμματέας Κουφουδάκη Δωροθέα του Ιωάννη (εκπρόσωπος τύπου)

3 Αντιπρόεδρος Χατζηκώστας Μιχαήλ του Ιωάννη

4 Ειδικός Γραμματέας Ειρήνη Μστροσαββάκη του Παναγιώτη (υπεύθυνη Ακαδημιών)

5 Ταμίας Ζαννέτος Κυριάκος του Νικολάου

6 Εύφορος Ποδοσφαίρου Χατζημανώλης Εμμανουήλ του Αντρέα

7 Τακτικό Μέλος Παπαστεφάνου Ιωάννης του Στέφανου( Γενικός Αρχηγός)

Το νέο Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣΑΡΩΝ συγχαίρει την απερχόμενη διοίκηση με πρόεδρο τον Μιχάλη Χατζηκώστα για την επιτυχημένη πορεία της και ευχαριστεί από καρδιάς τον Σάββα Σταυρίδη για την προσπάθεια του ως  προπονητή και όχι μόνο για να φτάσει η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣΑΡΩΝ να στεφτεί Πρωταθλήτρια στη Β’ Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος Δωδεκανήσου.

Το παρών Δ.Σ. αναλαμβάνει τα ηνία του σωματείου με  κοινό παρανομαστή την αγάπη και τον σεβασμό στον ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣΑΡΩΝ και όσων στηρίζουν και βοηθάνε την ομάδα στην επιτυχημένη πορεία της στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Πιστεύουμε ότι η κοινωνία των Μασάρων διέθετε πάντα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και συνεχίζει να έχει μέχρι σήμερα μέσα από την ε επιτυχημένη πορεία των Ακαδημιών της. Ιδέα που ξεκίνησε ο Σπύρος Μουδάτσος και άξιους συνεχιστές τους Κυριάκο Πέρο, Σάββα Σταυρίδη, Γιάννη Χατζησταμάτη, Γιώργο Δημητριάδη και υπεύθυνη Ακαδημιών την Ειρήνη Μαστροσαββάκη φτάνουμε στο σήμερα όπου οι Ακαδημίες μας είναι πλέον θεσμός.

Έπειτα από την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στα τμήματα των Προπαίδων και Παίδων καλούμαστε ως διοίκηση να δώσουμε την περαιτέρω εξέλιξη των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μας.

Η συνεργασία έμπειρων <<κυανόλευκων>> και νέων ποδοσφαιριστών με προσθήκες όπου και αν χρειάζονται και προπονητή τον καταξιωμένο Αλέξη Κολιάδη στη Β’ Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος θα έχει ενδιαφέρον και εκπλήξη για όλους.

Τέλος ελπίζουμε στην καλή συνεργασία με τους  Τοπικούς Φορείς του Δωδ/κου Ποδοσφαίρου και των δημοσιογράφων του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments