Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ανακοίνωσε ροδίτες παίκτες ο Διαγόρας

Ανακοίνωσε ροδίτες παίκτες ο Διαγόρας

0
O Παραστατίδης θα είναι στο ρόστερ του φετινού Διαγόρα
Dodekanisos

Οι ροδίτες ποδοσφαιριστές Μουδάτσος, Καλογήρου, Μουστάκας, Χότζα και Παραστατίδης θα πλαισιώσουν το φετινό Διαγόρα όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου στην Πορταριά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ!

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα του Διαγόρα, ενόψει των υποχρεώσεων της την περίοδο 2022-2023.

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο της Πορταριάς στο Βόλο, που βρίσκεται σε υψόμετρο 650μ., σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στο πράσινο και το γαλάζιο του Παγασητικού κόλπου.

Εκεί, ο προπονητής Πάρης Ανδράλας και οι παίκτες του θα κάνουν τις πρώτες προπονήσεις της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Παράλληλα, θα ξεκινήσει το «κτίσιμο» του νέου Διαγόρα.

Το πρώτο ραντεβού της ομάδας, πριν το ταξίδι στον τελικό προορισμό, έχει δοθεί στην Αθήνα την Κυριακή και συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο «EvitaAstyHotel»του Ροδίτη ξενοδόχου κ. Νίκου Παπαϊωάννου. Εκεί, θα συγκεντρωθούν όλοι οι νέοι παίκτες, αλλά και οι Ροδίτες ποδοσφαιριστές Μουδάτσος, Καλογήρου, Μουστάκας, Χότζα και Παραστατίδης, που θα ταξιδέψουν το πρωί της ίδιας ημέρας στην πρωτεύουσα”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments