Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ανακοίνωσε μεταγραφή ο Κολοσσός

Ανακοίνωσε μεταγραφή ο Κολοσσός

0
kolossos paok
Dodekanisos

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Diego Kapelan, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
TO «ΠΡΟΦΙΛ» ΤΟΥ KAPELAN
Ο Diego Kapelan είναι Καναδός και κάτοχος βοσνιακού διαβατηρίου. Γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1987 στο Βανκούβερ του Καναδά, έχει ύψος 1.90 και παίζει στις θέσεις «2» και «3». Είναι απόφοιτος του κολλεγίου Mc Neese, με το οποίο την τελευταία του χρονιά (2010-11) είχε 14.9 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 1.8 λάθη. Διακρίνεται για το πολύ καλό του σουτ και μέχρι πριν από λίγο καιρό φορούσε τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού στο κυπριακό πρωτάθλημα, με τον οποίο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του. Ο Κάπελαν έχει παίξει επίσης τόσο στη Γερμανία (στην ETB Wohnbau) όσο και στη Βοσνία (στη Zrinjski). Με τον Απόλλωνα Λεμεσού είχε 12.4 πόντους με το απίστευτο 51% στα τρίποντα, 35% στα δίποντα και 85% στις βολές, ενώ είχε ακόμη 2.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 20 συμμετοχές. Ο Kapelan έπαιξε φέτος και στο Eurochallenge (6 συμμετοχές), πετυχαίνοντας 9.7 πόντους και 2.7 ριμπάουντ.
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα έρθει στη Ρόδο το βράδυ της Δευτέρας και θα τεθεί στη διάθεσή του Βασίλη Φραγκιά. Έτσι το ντεμπούτο του θα το κάνει στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στον Ολυμπιακό (Κυριακή 17 Μαρτίου).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments