Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ανακοίνωσε Κάρλο ο ΑΟ Πυλίου

Ανακοίνωσε Κάρλο ο ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos

Την απόκτηση του Νίκου Κάρλου και επίσημα ανακοίνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Πυλίου. Αναλυτικά:

“Ο Α.Ο.Πυλίου Κω, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νικολάου Κάρλου, επισημοποιώντας μια ακόμα μεταγραφική κίνηση του σωματείου μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020 – 2021.

Ο ταλαντούχος Κώος ποδοσφαιριστής, γεννηθείς το 2002, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού. Ακόμη ένας νεαρός αθλητής στην ηλικία, που κατάφερε την περσινή σεζόν αγωνιζόμενος στην Α’ Κατηγορία Δωδ/σου, να έχει σημαντικό ρόλο και μια γεμάτη χρονιά με την ομάδας της Δόξας Καρδάμαινας, έχοντας μάλιστα πετύχει και τέσσερα τέρματα.

Η απόκτηση του Νικόλα αποτελεί συνέχεια της προσπάθειάς μας για τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού του Α.Ο. Πυλίου, με ταλαντούχους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές του νησιού μας, στοχεύοντας τόσο στην αξιοποίηση, όσο και στην ανάδειξή τους στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.

Ευχαριστούμε και πάλι την ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας για την ιδανική συνεργασία, που στοχεύει στην πρόοδο των αθλητών των σωματείων μας.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να εκπληρώσει τους στόχους και τα όνειρά του με τη φανέλα του Α.Ο. Πυλίου Κω, συνεχίζοντας να είναι συνεπής και ταπεινός, αποτελώντας πρότυπο και για τους υπόλοιπους νεαρούς αθλητές του νησιού μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments