Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ανακοίνωσε και Αλέξανδρο Μεντή ο ΑΟ Πυλίου Κω

Ανακοίνωσε και Αλέξανδρο Μεντή ο ΑΟ Πυλίου Κω

0
Α.Ο. Πυλίου Κω / Facebook
Dodekanisos

Μία ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΟ Πυλίου Κω, με τους «βυσσινί» να εντάσσουν στο ρόστερ τους τον Αλέναδρο Μεντή. Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί η μεταγραφή του 24χρονου Νορβηγού Saibaa Keita. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση 

«Ο ΑΟ Πυλίου, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου Μεντή, επισημοποιώντας μια ακόμη μεταγραφική κίνηση του σωματείου μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021/22.
 
Ο 27χρονος καταγόμενος και από την Κω ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της επίθεσης. Ενώ με τα χαρακτηριστικά του προσθέτει ποιότητα και πλουραλισμό στο παιχνίδι της ομάδας του.
 
Κάνοντας μια αναδρομή στην αθλητική του σταδιοδρομία στις Εθνικές Κατηγορίες ποδοσφαίρου, αναφέρουμε τις συνεργασίες του με τον Εθνικό Γαζώρου στην τότε Β’ Εθνική. Το Σιδηρόκαστρο, το Βυζάντιο, τον Οδυσσέα Αναγέννησης και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στη Γ’ Εθνική. Ενώ από το 2017 με την ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας, αγωνιζόμενος για τρείς διαδοχικές περιόδους στη Γ’ Εθνική, πέτυχε την άνοδο. Και αγωνίστηκε πέρσι στο πρωτάθλημα της Football League.
Έχοντας στις βαλίτσες του πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις και εμπειρίες, μετακομίζει στο νησί μας και εντάσσεται ως μέλος στην οικογένεια του ΑΟ Πυλίου.
 
Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και να πετύχει κάθε ατομικό και συλλογικό στόχο με τη φανέλα του ΑΟ Πυλίου Κω.
 
Αλέξανδρε καλώς ήρθες!
 
Το ΔΣ του ΑΟ Πυλίου Κω»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments