Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ανακοινώνονται οι Εθνικοί προπονητές και οι κατηγορίες σχεδιασμού

Ανακοινώνονται οι Εθνικοί προπονητές και οι κατηγορίες σχεδιασμού

0
Dodekanisos

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ και μέσω αυτής θα προκύψουν σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την ανάπτυξη στα στάνταρ του υψηλού αθλητισμού, ενώ θα μάθουμε και τα ονόματα των Εθνικών προπονητών και τις κατηγορίες σχεδιασμού, που θα διαμορφωθούν με βάση την επίδοση που είχαν οι αθλητές καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά:

Η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας στη νέα σεζόν, θα γίνει την Τετάρτη (19/9) στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της οποίας θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τον Υψηλό Aθλητισμό και την Ανάπτυξη.

Ανάμεσα σε αυτές θα είναι η ανακοίνωση των ονομάτων των εθνικών προπονητών, των τεχνικών ανάπτυξης, αλλά και των τεχνικών συμβούλων, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα θα ανακοινωθούν τα ονόματα αθλητών και αθλητριών, που θα ενταχθούν στις τέσσερις κατηγορίες του σχεδιασμού με βάση τις εμφανίσεις τους στη χρονιά που πέρασε. Στη διάρκεια του συμβουλίου θα επικυρωθεί η αξιολόγηση των σωματείων, θέματα που έχουν να κάνουν με τους ξενώνες του ΟΑΚΑ, Αγίου Κοσμά και Καυτανζογλείου, ενώ θα γίνει και ο απολογισμός των τομέων Εθνικών Ομάδων, Ανάπτυξης και Αγώνων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments