Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων της Ρόδου

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων της Ρόδου

0
kakia_skala3
Dodekanisos

Ανακοίνωση εξέδωσε η νεοσύστατη λέσχη φίλων της ΠΑΕ Ρόδος. Στο κείμενο αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Η διοικούσα επιτροπή της λέσχης φίλων της ΑΣ Ρόδος ΠΑΕ, αποτελούμενη από τους κ. Εμμανουήλ Ν. Βλάχο (δικηγόρο), Χριστόφορο Α. Κάτυρη (μηχανικό Η/Υ), Καρατζαφέρη Ιωάννη (δικηγόρο), Τσέλιο Γεώργιο (επιχειρηματία) και Κατσαρά Βασίλη (υπάλληλο τράπεζας Πειραιώς) σας ανακοινώνει ότι:
Α) Συγκαλούμε γενική συνέλευση την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 8.30μ.μ. στο Ακταίον Ρόδου με σκοπή την εκλογή διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης.
Β) Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται όχι μόνο στα προεγγραφέντα μέλη αλλά και σε κάθε φίλαθλο μας ο οποίος επιθυμεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια μας η οποία ήταν αποφασιστική στο να βγει η ομάδα μας από το προσωρινό αδιέξοδο,
Γ) Τονίζουμε πως η Λέσχη μας έχει αναλάβει δεσμεύσεις έναντι του μεγαλομετόχου της ομάδας κ. Μαρτίνη και της νυν διοίκησης, οι οποίες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες ςκαι σημαντικές για το μέλλον της ομάδας μας και για την προσπάθεια της για άνοδο στην Β’ Εθνική Κατηγορία.
Υ.Σ. Με την παρούσα είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε τους κ. Μαρτίνη, Διακογεωργίου, Ντουρουτλή, Ανδρέα Μερκούρη (πρόεδρο Κακιάς Σκάλας), οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις μας και απέδειξαν (ιδιαίτερα ο κ. Μαρτίνης), για άλλη μια φορά, την αγάπη τους για την ομάδα μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments