Αρχική Εκδηλώσεις Ανακοίνωση προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων του Μαρτίου

Ανακοίνωση προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων του Μαρτίου

0
Dodekanisos

Από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

Η ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων  Ρόδου ανακοινώνει το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο στο νησί μας από τους συλλόγους – μέλη της ΟΠΣ.

Το καλεντάρι του Μαρτίου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και εκδηλώσεις ορόσημο για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχή μας, όπως η γιορτή της ελιάς στα Λάερμα, το 6o Winter Camp στην Ίστριο και οι Λαμπαδηφορίες στην Κρητηνία που διοργανώνονται από τους συλλόγους της περιοχής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη εκδηλώσεις στις εθνικές επετείους από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μασσάρων, την γιορτή της Γυναίκας από τον Σύλλογο Γυναικών Κοσκινού, την θεατρική παράσταση «Σπασμένη Στάμνα» από τον Σύλλογο Νέων Παραδεισίου και Μωραΐτικο γλέντι από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Ρόδου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
8 ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΣΚΙΝΟΥ

Η Γιορτή της Γυναίκας ΣΥΛΛΟΓΟΣΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΣΚΙΝΟΥ

12 ΚΥΡΙΑΚΗ 12:00 ΛΑΕΡΜΑ
Η γιορτή της ελιάς
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΕΡΜΩΝ

17 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ 19 ΚΥΡΙΑΚΗ
ΙΣΤΡΙΟΣ 6ο Istrios Winter Camp (Εκδήλωση χωρίς καμία Οικονομική Συναλλαγή με ελεύθερο camping, ζωντανή μουσική όλο το τριήμερο απο τοπικά συγκροτήματα, πεζοπορία και λοιπές δράσεις) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΡΙΟΥ «ΟΑΓΙΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ»

24 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00
ΚΡΗΤΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΕΣ για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου. Μετά το πέρας του πανηγυρικού Εσπερινού γίνονται λαμπαδηφορίες με τους κατοίκους του χωριού και τους επισκέπτες να διαβαίνουν τα σοκάκια του χωριού. Ακολουθούν χαιρετισμοί επισήμων, ποιήματα παιδιών του δημοτικού σχολείου και χορευτικά μπαλέτα. Στους επισκέπτες προσφέρονται νηστίσιμα εδέσματα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΗΝΙΑΣ
«Η ΚΑΣΤΕΛΛΟΣ»
24 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ 27 ΔΕΥΤΕΡΑ 21:00
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ
Θεατρική παράσταση “”Σπασμένη Στάμνα”” από την ομάδα Theorion του συλλόγου «Ωρίωνας»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ
“ΩΡΙΩΝΑΣ”

25 ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΑΣΣΑΡΙ Παρέλαση και Παραδοσιακός Χορός από τα χορευτικά μας συγκροτήματα. ΠΟΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ «ΤΟ ΚΑΜΕΙΡΙ»

25 ΣΑΒΒΑΤΟ12:30 ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Μωραΐτικο γλέντι. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΡΟΔΟΥ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments