Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ανακαινίστηκε το “ανοιχτό” γήπεδο μπάσκετ της Λειβάδας

Ανακαινίστηκε το “ανοιχτό” γήπεδο μπάσκετ της Λειβάδας

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Λειβάδας εξέδωσε ο ΑΣΚ Αρχάγγελος. Αναλυτικά:

“Συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε για την πλήρη ανακαίνιση του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στη Λειβάδα, προκειμένου να καταστεί λειτουργικό και ασφαλές όχι μόνο για τα παιδιά της ακαδημίας του, αλλά και για κάθε αθλούμενο της περιοχής, μπορεί να υπερηφανεύεται πως αποδείχθηκε ο Αρχάγγελος Α.Σ.Κ.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε στις 2 Αυγούστου 2020 έφτασε στο τέλος της, χάρη στην υπερπολύτιμη συνδρομή των άξιων κάθε επαίνου εθελοντών, καθώς και τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ και του τοπικού συμβουλίου Αρχαγγέλου και τα πάντα είναι έτοιμα ώστε την Παρασκευή 21 Μαΐου στις 7:30 το απόγευμα το ανακαινισμένο γήπεδο να εγκαινιαστεί.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών έγιναν οι παρακάτω εργασίες:
-Σοβατίστηκαν και βάφτηκαν οι εξέδρες
-Τοποθετήθηκε καινούργιος φράχτης περιμετρικά της εγκατάστασης, 250 τ.μ.
-Τοποθετήθηκε νέος τάπητας και καινούργιες μπασκέτες ολυμπιακού τύπου, από τον ΔΟΠΑΡ
-Εγκαταστάθηκαν προβολείς led, χάρη στη συνεργασία του αντιδημάρχου Γιώργου Πατσάη με τον ΔΟΠΑΡ
-Η περιοχή υδροδοτήθηκε, χάρη στις ενέργειες της ΔΕΥΑΡ και του προέδρου της κ. Βασίλη Μανέττα
-Τα αποδυτήρια απέκτησαν καινούργιο υδραυλικό δίκτυο, χάρη στους υδραυλικούς Μανώλη Γάνταρη και Φώτη Καραγκόζη. Τα έξοδα καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από τον Αρχάγγελος Α.Σ.Κ.
-Επισκευάστηκαν τα κουφώματα των αποδυτηρίων, με χορηγία του μέλους του Δ.Σ. κ. Αντώνη Φουτούλη
-Εγκαταστάθηκε ολοκληρωμένο σύστημα με κάμερες ασφαλείας, με χορηγία του κ. Γιώργου Φουτούλη (κατάστημα Gamerland στον Αρχάγγελο)
-Τοποθετήθηκε νέο σύστημα φωτισμού με αισθητήρες, χάρη στο τοπικό συμβούλιο Αρχαγγέλου
-Τοποθετήθηκε πέργκολα 50 τ.μ. για τις ανάγκες λειτουργίας του κυλικείου και για εξασφάλιση άνεσης στους επισκέπτες
-Εξοπλίστηκε με τα απαραίτητα το κυλικείο, με τη συμβολή του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου αθλητισμού κ. Νίκου Νικολή
-Επιδιορθώθηκε η πόρτα της εισόδου των εγκαταστάσεων, με χορηγία του κ. Παναγιώτη Σαρικά
-Ο αγωνιστικός χώρος, καθώς και οι βοηθητικοί, απέκτησαν νέα καλαίσθητα λογότυπα, με χορηγία του κ. Δημήτρη Σαραγά (κατάστημα Xsitec στον Αρχάγγελο)
-Ο περιβάλλοντας χώρος καλλωπίστηκε και φυτεύτηκαν δέντρα, χάρη στην εθελοντική εργασία του κ. Νικόλαου Γουδή
-Τοποθετήθηκαν προστατευτικά κιγκλιδώματα στο κυλικείο
-Ελέγχθηκε και αποκαταστάθηκαν οι βλάβες των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, χάρη στον Δήμο Ρόδου, τους ηλεκτρολόγους του και το προσωπικό της κοινότητας
-Οι χώροι καθαρίστηκαν και καλλωπίστηκαν με επιμέλεια, χάρη στην εθελοντική εργασία της Χαρούλας Δανά και της Ανθούλας Δανά
-Ο αγωνιστικός χώρος καθαρίστηκε με ενέργειες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
-Έγιναν οι απαραίτητες χωματουργικές εργασίες, προσφορά του κ. Κώστα Παρδαλού


-Τοποθετήθηκαν τρεις κάδοι απορριμμάτων, χάρη στις ενέργειες της αντιδημάρχου Τσαμπίκας Κιαχαγιά
Η διοίκηση του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους παραπάνω και κάθε άλλο εθελοντή, που αφιέρωσε χρόνο και προσωπική εργασία προκειμένου κερδηθεί το πρώτο μεγάλο στοίχημα. Ειδικά δε τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη, τον περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Νικολή, τον αντιδήμαρχο Γιώργο Πατσάη και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Νικόλαο Διμέλη, καθώς και το προσωπικό του Δήμου Ρόδου και της κοινότητας.
Η τελευταία «πινελιά» θα μπει με την τοποθέτηση 200 καθισμάτων στην εξέδρα, μικροφωνικής εγκατάστασης, τον εξοπλισμό του ιατρείου και των αποδυτηρίων, καθώς και με την αγορά ηλεκτρονικού πίνακα για τις ανάγκες των αγώνων των παιδιών.
Είμαστε βέβαιοι πως ειδικά οι κάμερες ασφαλείας θα αποδειχθούν αχρείαστες, καθώς η τοπική κοινωνία έχει αποδείξει πως μπορεί να σεβαστεί και να προστατέψει κάθε προσπάθεια, που έχει στο επίκεντρό της τον αθλητισμό και τη νέα γενιά”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments