Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Αναγκαστική λύση η ακύρωση της χρονιάς!”

“Αναγκαστική λύση η ακύρωση της χρονιάς!”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι θα “πρέπει να κοιτάμε την επόμενη χρονιά”, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Κλεάνθη Παραδεισίου Μιχάλης Μαχλής. Ο ίδιος επεσήμανε τις ρεαλιστικές δυσκολίες που υπάρχουν στο ενδεχόμενο επιστροφής φέτος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις όσον αφορά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την “Αθλητική Ροδιακή”  είπε τα ακόλουθα:
“Πλέον έχω κατασταλάξει στο ότι θα πρέπει να κοιτάμε την επόμενη χρονιά. Φυσικά είμαστε έτοιμοι αν μας πουν να επιστρέψουμε σε λίγο καιρό στους αγωνιστικούς χώρους αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν προλαβαίνουμε να ολοκληρώσουμε το φετινό πρωτάθλημα. Δυστυχώς, η καλύτερη λύση είναι να πάμε σε ακύρωση της χρονιάς. Όλοι θέλουμε να είμαστε μέσα στο γήπεδο αλλά δεν μας παίρνουν τα χρονικά περιθώρια”.
Σε ερώτηση για το αν θα ήταν λύση να γίνει το πρωτάθλημα με έναν μόνο γύρο, απάντησε ως εξής:
“Θα είναι εντελώς άδικο και λάθος. Για σκεφτείτε. Μια ομάδα μπορεί να χρειαστεί να κάνει και τρία ταξίδια και μια άλλη με τους ίδιους στόχους κανέναν. Νομίζω ότι δεν θα ήταν σωστό. Δεν μπορεί να γίνει μόνος ένας γύρος” .
Ο πρόεδρος του Κλεάνθη πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Το καλύτερο είναι η ακύρωση της χρονιάς και του χρόνου να αρχίσουμε πάλι από την αρχή. Δεν συμφωνώ επίσης με την άποψη να μείνουν τα ίδια ρόστερ. Θα ήταν και αυτό άδικο και για τους ποδοσφαιριστές και για τα σωματεία. Να ξεκινήσουμε και πάλι από το μηδέν, όπως κάνουμε κάθε καλοκαίρι”.
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να κάνει και ένα σχόλιο για τα μικρά παιδιά:
“Η μεγαλύτερη δυσαρέσκεια έχει να κάνει με τους μικρά παιδιά. Είναι πολύ άδικο να τα βάζεις σε μια αίθουσα να κάνουν μάθημα και να μην τα αφήνεις να αθληθούν. Είναι κάτι για το οποίο έχω πολύ μεγάλη ένσταση. Εφόσον τα στέλνεις στο σχολείο, τώρα θα πρέπει να στέλνεις να αθληθούν, κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό”.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments