Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανάγκασε και τον Ευκλή σε γκέλα

Ανάγκασε και τον Ευκλή σε γκέλα

0
Dodekanisos

Μετά την Παστίδα, ο Πολυβώτης πέρασε και από τον Άγιο Σουλά! Οι Νισύριοι δεν επέτρεψαν και στον Ευκλή να κερδίσει παρά το ότι προηγήθηκε στο σκορ. Λίγο πριν από το φινάλε σκόραραν και έτσι «τσίμπησε» άλλο έναν βαθμό μακριά από τη Νίσυρο.

Ο Ευκλής ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι αν μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια, κάτι που τελικά δεν έγινε. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, ο Πολυβώτης βρήκε τον τρόπο να πληγώσει τους παίκτες του Γιώργου Ξύπα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιώργο Κρομμύδα στο 20’ (1 – 0) αλλά στο 85’ ο Σφακιανός με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Στεφανάκης, Γιαννούλης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Μαριεττής, Καρπάτσης, Θεοδοσίου, Παττάκας, Κρομμύδας, Σχοινάκης, Σιαναβέλης (46’ Κουλουμπράκης), Αγγελής, Φλάγκος, Χειμωνέττος, Κουντουράκης (76’ Αγγελίδης)
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Ορσάρης, Πατρίκης, Καρακωνσταντίνος, Β. Χατζηνικολάου, Παππάς, Χατζηνικολάου Β., Φωτεινής, Καραγιάννης (75’ Γερογιάννης), Καραλίγκας (65’ Κάσδαγλης), Σφακιανός, Χαρτοφύλλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments