Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αναγέννηση Ι: Συνεχίζει να ελπίζει

Αναγέννηση Ι: Συνεχίζει να ελπίζει

0
anagennisi_ethnikos
Dodekanisos
Παστίδα:  Τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς προσέθεσε στο ενεργητικό της η Αναγέννηση Ι. Παίζοντας ως τιμωρημένη στο γήπεδο της Παστίδας, δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Εθνικού και να ανέβει περισσότερο βαθμολογικά. Οι Ιαλυσιώτες την Τετάρτη θα δώσουν ένα ακόμη παιχνίδι, στους Αγ. Αποστόλους με αντίπαλο τον Ευαγόρα και σε περίπτωση νίκης θα ανέβουν στους 66 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Δίκαιο και Α.Ε Κω, με τους πρώτους όμως να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, το αυριανό στην Κρεμαστή με αντίπαλο το Φοίβο.
Η εικόνα
Το γρήγορο γκολ της Αναγέννησης φανέρωσε από την αρχή τις προθέσεις της. Ήθελε να εξασφαλίσει από νωρίς τη νίκη και να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του επόμενου αγώνα.  Το ημίχρονο το «έκλεισε» προηγούμενη στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά. Ήταν η μετουσίωση της κυριαρχίας της σε όλο το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι περιορίζοντας τους φιλοξενούμενους, που προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να φτάσουν την εστία του Ζούρδη. Σε μία από αυτές στο τελευταίο δεκάλεπτο μείωσαν, όμως η Αναγέννηση απάντησε άμεσα διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας που είχε στο σκορ.        
Φάσεις – γκολ
8’  Από μπαλιά του Αξιώτη, ο  Παφιάκης μπήκε στην περιοχή και με  ωραίο πλασέ «κάρφωσε»  τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Τόππου
12΄  Μετά από σέντρα του Φλεβάρη, ο Λυριστής  πήρε την κεφαλιά, όμως απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ζουρδής.
29’Εκτέλεση κόρνερ του Μπιγκό  ο Στεργιόπουλος  στο πρώτο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα  2-0
36΄ Ο  Τόππος πήγε να τριπλάρει το Σάλιβαν, όμως του πήρε τη μπάλα, στη συνέχεια  τον ανέτρεψε, αλλά ο Μίαρης εν μέσω διαμαρτυριών,  έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
40΄ Σουτ  του Παφιάκη, στο όριο της περιοχής  απέκρουσε ο Τόππος.
72΄ Σέντρα  του Αξιώτη, κεφαλιά του Λουκίσσα η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, όμως πάνω στη γραμμή ο Πάλλας  έδιωξε σωτήρια.
78΄ Λουκίσσας ευνοήθηκε από τις κόντρες, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως το πλασέ του δεν είχε δύναμη και έδωσε το δικαίωμα στον Τόππο να αντιδράσει ευκολότερα μπλοκάροντας τη μπάλα.
83΄Λάθος του Μαλλιάκα  που το εκμεταλλεύτηκε ο Λυριστής,  μπήκε στη περιοχή και από εκεί και πέρα το σκοράρισμα ήταν  τυπική διαδικασία 2-1
85’ Άμεση απάντηση του Ιαλυσού και πάλι από στημένη φάση. Ο Μπιγκό εκτέλεσε κόρνερ και ο Σάλιβαν με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το τελικό  3-1
Οι καλύτεροι
Από τους νικητές άρεσαν οι  Κρομύδας, Σάλιβαν, Μπιγκό και Στεργιόπουλος
Από τους ηττημένους οι Λυριστής Πλαγγέντης  Μπαϊρακτάρης
Διαιτητές
Για τη φάση του 36΄ ελέγχεται η διαιτησία του Μίαρη.Χωρίς προβλήματα οι βοηθοί Κασιώτης Λαζός. 
Οι συνθέσεις:
Αναγέννηση Ιάλυσος: Ζούρδης,Μαλλιάκας, Αξιώτης, Φωτεινής(72’ Σπάρταλης),  Χατζημιχαήλ, Κρομύδας, Παφιάκης(87’ Χατζησουλεϊμάν), Μπιγκό, Σάλιβαν, Λουκίσσας (89’΄Κατσέλης) Στεργιόπουλος
Εθνικός: Τόππος, Μπαϊρακτάρης, Μπάρτζος, Τσακίρης Σ, Πάλλας,Καραγιάννης Κ, Φλεβάρης (46’ Τακίρης Γ), Παπαδόπουλος,(46’ Γιαννίκος), Μακαρούνας, Λυριστής, Πλαγγέντης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments