Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Αναδιάρθρωση με τρεις ομίλους στην Α’ Κατηγορία!»

«Αναδιάρθρωση με τρεις ομίλους στην Α’ Κατηγορία!»

0
tsakiris tasos
Dodekanisos

Την άποψη πως το ιδανικότερο σενάριο όσον αφορά το τοπικό είναι η δημιουργία τριώνβ ομίλων στην Α’ Κατηγορία εξέφρασε με επιστολή του ο πρόεδρος του Εθνικού Αρχίπολης Τάσος Τσακίρης. Συγκεκριμένα:
«Μετά την αποχώρηση του γενικού αρχηγού, καθώς και την επιθυμία του Γενικού Γραμματέα της ομάδας να μην συνεχίσει μετά το καλοκαίρι, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα. Σίγουρα είναι δύο άξια μέλη και σίγουρα βοήθησαν τον Εθνικό σε αυτή την καλή πορεία που κάνει τα τελευταία χρόνια. Διευκρινίζω ότι ο γραμματέας κατόπιν δικής του επιθυμίας του και εφόσον συνεχίσουμε μετά τις εκλογές, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο συγκεκριμένο πόστο. Σαν Πρόεδρος θα πρέπει να τοποθετηθώ στην μέχρι τώρα πορεία των εργασιών του γηπέδου, από την θεομηνία της 26ης Νοεμβρίου μέχρι σήμερα. Από την πρώτη στιγμή, τόσο ο Δήμος, δια του Αντιδημάρχου, Κυρίου Σπανού, όσο και η περιφέρεια βρέθηκαν δίπλα μας και εξακολουθούν να βρίσκονται. Η πολύτιμη βοήθεια του Κυρίου Καμπούρη δεν πρέπει να μην αναφερθεί. Συνεχίζοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά δημόσια τον Κύριο Σπανό που με την τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα παρουσία του στο γήπεδο, προσπαθεί να λύσει όλα τα προβλήματα. Πιστεύουμε ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος, το γήπεδο μας θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει. Επίσης ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Κύριο Κολιάδη για την άμεση επαφή που έχει μαζί μας όλο αυτό το διάστημα. Ανακοινώνω Γενική-Λαϊκή συνέλευση στις 30 Μάιου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Οι κακοπροαίρετοι κριτές μας, ελπίζω να μας διαψεύσουν με την παρουσία τους και να θέσουν υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου. Επειδή μπήκαμε σε άλλη οικονομική διάσταση λόγω της πανδημίας, θα πρέπει να οι «σωτήρες» να βγάλουν τις μάσκες, αιδώς, αργείοι. Πρόθεση δική μου είναι να συνεχίσω σε όποια κατηγορία κι αν είναι η ομάδα μας. Στα 13 χρόνια προσφοράς μου στην ομάδα, δεν μου δίνει το δικαίωμα να φύγω στα δύσκολα. Θα είμαι εκεί από όποιο πόστο με επιλέξουν τα μέλη του σωματείου.
Υ.Γ: Ευχαριστώ δημόσια τον Άγγελο Παπανθύμου για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχομαι τα καλύτερα

Υ.Γ 2: Λόγω των οικονομικών καταστάσεων πιστεύω ότι πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση με τρεις ομίλους στην Α Κατηγορία. Είναι το καλύτερο σενάριο για τα επόμενα δύο χρόνια
Υ.Γ 3: Μέσα από τα ευχαριστήρια δεν θα παραλείψω τους εθελοντές που ήταν από την πρώτη στιγμή στο γήπεδο για να βοηθήσουν τον καθαρισμό του».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments