Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αν τελείωναν τα πρωταθλήματα τώρα…

Αν τελείωναν τα πρωταθλήματα τώρα…

0
Dodekanisos

Μεγάλη κουβέντα γίνεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το τι θα πρέπει να συμβεί με τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της χώρας μας (τοπικά και Εθνικά). Να συνεχιστούν αν το ευνοήσουν οι συνθήκες ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι, ή να ολοκληρωθούν πρόωρα; Οι απόψεις είναι φανερό ότι διίστανται και όπως δείχνουν τα πράγματα ίσως θα πρέπει να περιμένουμε πολύ ακόμα για να πάρουμε οριστικές και επίσημες απαντήσεις. Ας δούμε όμως το θα συνέβαινε σε όλες τις κατηγορίες στο υποθετικό σενάριο ότι τα πρωταθλήματα τελείωναν πρόωρα και οι βαθμολογίες επικυρώνονταν:

Στη Football League
Πρωταθλήτρια ομάδα θα ήταν αυτή των Τρικάλων, ενώ τη δεύτερη προνομιούχο θέση θα έπαιρνε ο Ιωνικός. Ο Διαγόρας θα τερμάτιζε τρίτος ενώ Ιάλυσος θα εξασφάλιζε την παραμονή του στην κατηγορία μιας και ισοβαθμεί με τον Θεσπρωτό στην ζώνη του υποβιβασμού και υπερτερεί αφού είχε επικρατήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο «Οικονομίδειο» με 1 – 0.

Στη Γ’ Εθνική
Η Ρόδος είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια εδώ και αρκετό καιρό ενώ αν επικυρώνονταν οι βαθμολογίες πρόωρα, προφανώς θα γλίτωνε και τα μπαράζ ανόδου αφού βάση των εξελίξεων δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν.

Στην Α’ Κατηγορία
Ο ΑΟ Πυλίου θα έπαιρνε το πρωτάθλημα καθώς είναι στην 1η θέση με έξι βαθμούς διαφορά από τον 2ο Ηρακλή Μαριτσών. Το υποβιβασμό θα γνώριζαν η ΑΕ Λέρου, ο Κλεάνθης Παραδεισίου και η Δόξα Καρδάμαινας που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στη Β’ Κατηγορία
Στον 1ο όμιλο το πρωτάθλημα έχει κατακτήσει και μαθηματικά ο Ευκλής. Την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ θα έπαιρνε ο Ηρακλής Λάρδου καθώς υπερτερεί της Δόξας Ψίνθου με την οποία ισοβαθμεί στην 2η θέση καθώς την είχε κερδίσει με 2 – 1 στο μεταξύ τους παιχνίδι. Τον υποβιβασμό θα γνώριζαν ο Ταξιάρχης Καλάθου και η Δήμητρα Δαματριάς.

Στον 2ο όμιλο το πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο θα έπαιρνε ο Άγιος Ισίδωρος. Στο μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου θα πήγαινε η Αναγέννηση Έμπωνας. Θα υποβιβάζονταν ο Ροδιακός και ο ΑΣ Τήλος.

Στην Γ’ Κατηγορία
Το εισιτήριο της ανόδου θα έπαιρναν ο ΟΦ Ιστρίου (ως πρωταθλητής) και ο Ευαγόρας ως δευτεραθλητής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments