Αρχική Videos “Αν μας χτυπήσουν στο Κίεβο, η Δύση πρέπει να χτυπήσει το Κρεμλίνο!”

“Αν μας χτυπήσουν στο Κίεβο, η Δύση πρέπει να χτυπήσει το Κρεμλίνο!”

0

Να χτυπήσει η Δύση το Κρεμλίνο εφόσον η Ρωσία κάνει το ίδιο με το προεδρικό μέγαρο στο Κίεβο, ζητάει τώρα ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολόντιμιρ Ζελένσκι. Είναι μια κίνηση που μπορεί να υποθέσει κανείς ότι ουσιαστικά «ανοίγει» τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Ζελένσκι έκανε τις δηλώσεις αυτές στα Καναδικά δίκτυα CTV και CBC. Μεταξύ άλλων τόνισε και τα εξής: «Αν χτυπήσεις τη Μπάνκοβα, (σ.σ. η οδός όπου βρίσκεται το προεδρικό μέγαρο στο κέντο του Κιέβου) τότε θα υπάρξει χτύπημα εκεί όπου βρίσκεσαι. Αν το κάνεις αυτό θα πρέπει να ξέρεις ότι σε ένα δευτερόλεπτο, ανεξάρτητα του αποτελέσματος του χτυπήματός σου, θα υπάρχει χτύπημα στο κέντρο αποφάσεών σου, στη χώρα σου».

Ο ίδιος τόνισε πως η Ρωσία έχει εξαπολύσει πλήγματα επί των ουκρανικών υποδομών σε πολύ ευρεία κλίμακα, και πρόσθεσε ότι ο ουκρανικός στρατός θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις ήδη πολύ καλές του επιδόσεις στην κατάρριψη των ρωσικών πυραύλων και drones με την βοήθεια των συμμάχων της Ουκρανίας.

«Φυσικά δεν έχουμε τις τεχνικές δυνατότητες να καταρρίπτουμε το 100% των ρωσικών πυραύλων και drones. Είμαι βέβαιος ότι, σταδιακά, θα το καταφέρουμε, με την βοήθεια των συμμάχων μας. Ήδη τώρα, καταρρίπτουμε την πλειονότητα των πυραύλων cruise, την πλειονότητα των drones», τόνισε ο Ζελένσκι.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments