Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αν και δύσκολα πήρε την νίκη

Αν και δύσκολα πήρε την νίκη

0
1
Dodekanisos
Παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν αυτό που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Μαριτσών, ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον Εθνικό Αρχίπολης. Αν και προηγήθηκαν με 2 – 0 οι γηπεδούχοι, η ομάδα της Αρχίπολης κατάφερε να μειώσει σε 2 – 1 και στο τέλος παραλίγο να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ηρακλή ήταν ελαφρώς καλύτερη, γυρνούσε καλύτερα την μπάλα και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους. Στο 11’ ο Ραφτόπουλος σέντραρε από τα δεξιά, με τον Καρίκη να πιάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Λουτριώτη. Δυο λεπτά αργότερα, ο Λυριστής εκτέλεσε ωραίο φάουλ από μακρινή απόσταση και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κοσμά. Στο 21’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπακωσταντή Κ. από αριστερά, αλλά ο Λουτριώτης μπλόκαρε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια. Στο 31’ ο Καρίκης έκανε την παράλληλη πάσα από τα αριστερά στον αμαρκάριστο Ραφτόπουλο με τον τελευταία με ψύχραιμο και ωραίο πλάσε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Λουτριώτη κάνοντας το 1 – 0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτίχισαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 52’ όταν ύστερα από σέντρα του Χειμωνέτου από τα αριστερά ο Καρικής από κοντά με κεφαλιά έκανε το 2 – 0. Κάπου εκεί η ομάδα του Ηρακλή έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους οι οποίοι ανέβηκαν αναζητώντας το γκολ που θα του έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Στο 59’ ο Λυριστής εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή με τον Κοσμά να μπλοκάρει την μπάλα και στο 63’ σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λυριστή ο Κοσμάς αναγκάστηκε να απομακρύνει με τις γροθιές. Στο 70’ ο Λυριστής μπήκε από τα δεξιά, έβγαλε ωραία συρτή πάσα στον Μπαϊρακτάρη Μ. με τον τελευταίο να στέλνει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα του Κοσμά για να γίνει το 2 – 1. Δύο λεπτά αργότερα ο Λυριστής πραγματοποίησε ένα συρτό σουτ έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα. Στο 75’ ο Μπαϊρακτάρης Η. από τα αριστερά και πολύ πλάγια έκανε ένα δυνατό σουτ με κατεύθυνση την εστία του Κοσμά αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε την μπάλα. Ο Εθνικός Αρχίπολης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 90’ όταν ο Λυριστή μέσα από την περιοχή έπιασε το γυριστό σουτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μίαρης με βοηθούς τους Μαυρουδή και Γιαννουκά.

Ηρακλής Μαριτσών (Μανωλάς): Κοσμάς, Τσούφιος, Λορέντζος, Παπακωνσταντής Κ, Παπακωνσταντής Μ (73’ Βασιλώτος), Χατζηκωνσταντής (79’ Μακρής), Κρομμύδας, Μπιλιάς, Χειμωνέτος, Καρίκης, Ραφτόπουλος (61’ Μαυρής).

Εθνικός Αρχίπολης (Γκάιδας): Λουτριώτης, Φρατζής (87’ Καρτάλης), Μπαϊρακτάρης Μ, Φλεβάρης (46’ Φιαμπόλης), Τσακίρης, Κουκουτσέλας, Παππάς, Μπαϊρακτάρης Η, Αντωνούρης (43’ Γιαννίκος), Λυριστής, Γκάιδας.

Δείτε αργότερα στο news12 τις φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης καθώς και τις δηλώσεις των δυο προπονητών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments