Αρχική Videos “Αν εκλεγώ πρόεδρος, θα …εξαφανίσω την αριστερά!”

“Αν εκλεγώ πρόεδρος, θα …εξαφανίσω την αριστερά!”

0

Να …εξαφανίσει την αριστερά, υποσχέθηκε ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis σε περίπτωση που καταφέρει να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024. Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης που παραχώρησε στο Fox & Friends.

Ο ίδιος καυχήθηκε για την ικανότητά του να κερδίζει τεράστιους αριθμούς ψηφοφόρων που οι Ρεπουμπλικάνοι συνήθως δεν μπορούν να κερδίσουν, ενώ επεσήμανε πως προσφέρει την πιο τολμηρή ατζέντα οπουδήποτε στη χώρα. Ο DeSantis υποσχέθηκε όχι μόνο να θριαμβεύσει επί του νυν Τζο Μπάιντεν, αλλά να υπηρετήσει δύο θητείες ως πρόεδρος. Ανέφερε επίσης τη σταυροφορία του εναντίον της Disney, υπενθυμίζοντας στους οικοδεσπότες του ότι ο Τραμπ έχει ταχθεί με τον γίγαντα της ψυχαγωγίας. Τόνισε για μια ακόμα φορά πως αντιτίθεται στις πρωτοβουλίες της διαφορετικότητας, της ισότητας και της ένταξης και της ιδεολογίας του φύλου στα σχολεία.

Η απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος ωστόσο έχει επίσης πολώσει τους Ρεπουμπλικάνους της Φλόριντα, ορισμένοι από τους οποίους πιστεύουν ότι δίνει προτεραιότητα στην εθνική του εκστρατεία έναντι της ολοκλήρωσης της δεύτερης θητείας του ως κυβερνήτης. Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε πριν από μερικές ημέρες, έδειξε ότι ο Τραμπ παραμένει το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, με το 43% των πιθανών ψηφοφόρων να προτιμούν τον πρώην πρόεδρο. Ο DeSantis ακολουθεί με 18 τοις εκατό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments