Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Αν είναι να πεις κάτι …μισό, είναι προτιμότερο …να μην πεις τίποτα!

Αν είναι να πεις κάτι …μισό, είναι προτιμότερο …να μην πεις τίποτα!

0
Dodekanisos

Και να που φθάνοντας προς το φινάλε του πρωταθλήματος της Super League 2 έχουν βγει για τα καλά και …τα μαχαίρια. Έχουμε μπει στον αστερισμό των καταγγελιών. Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα όλα είναι καλά στο ξεκίνημα και στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου. Τα πράγματα αλλάζουν προς το φινάλε και ειδικά όταν οι αρχικοί στόχοι και οι προσδοκίες δεν είναι οι αναμενόμενες.

Αυτός ο οποίος τελικά βλέπει πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα περίμενε και κινδυνεύει με υποβιβασμό (ή έχει ήδη υποβιβαστεί), αρχίζει και βλέπει άλλα πράγματα. Που δεν τα έβλεπε πριν. Δεν μου προκαλεί λοιπόν καμία εντύπωση το γεγονός ότι ο Ηρόδοτος και ο Καραϊσκάκης Άρτας βγήκαν για να κάνουν …καταγγελίες. Και τουλάχιστον να μας έλεγαν και κάτι πιο συγκεκριμένο, θα έλεγα δίκιο έχουν οι άνθρωποι, καλά κάνουν και το καταγγέλλουν. Προσέξτε τώρα.

Ο Ηρόδοτος με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποιεί πως «έχει περάσει σε καταγγελία κατά τεσσάρων ΠΑΕ του Νοτίου Ομίλου της Bettson Super League 2, οι οποίες δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους προς την ΕΠΟ (πρόστιμα, ποινές)». Δεν μας λέει όμως ποιες είναι αυτές οι τέσσερις ΠΑΕ. Και επίσης, ο Καραϊσκάκης Άρτας λέει, «μετά λύπης είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε ότι περιήλθαν στη γνώση και κατοχή της Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για απόπειρα δωροδοκίας από Π.Α.Ε. που έχει τους ίδιους στόχους με την δική μας  πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι». Δεν μας εξηγεί όμως ποια είναι αυτή η ΠΑΕ.

Θα μου κανείς, μα αυτά πρέπει να ειπωθούν στα αρμόδια όργανα τα οποία εν συνεχεία είναι υπεύθυνα για να κάνουν τη δουλειά τους. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Τότε προς τι οι παντελώς αόριστες ανακοινώσεις στον τύπο; Μας βοηθούν σε κάτι; Μας κάνουν σοφότερους; Ρητορικά τα ερωτήματα διότι οι απαντήσεις είναι γνωστές. Μπορεί οι καταγγελίες να έχουν βάση και δεν έχω καμία διάθεση να τις ακυρώσω. Δεν μου αρέσουν όμως τα …μισόλογα και τα υπονοούμενα. Αν είναι να πεις κάτι …μισό είναι προτιμότερο να μην το πεις σε όλους μας. Άστο για τα αρμόδια όργανα…

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Ροδιακή”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments