Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Αμορανίτη: «H Ρόδος μπορεί και καλύτερα!»

Αμορανίτη: «H Ρόδος μπορεί και καλύτερα!»

0
dikastopoulou amoraniti
Dodekanisos

Τις εντυπώσεις της από την πρόσφατη συμμετοχή της στους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley στο Allou Fun Park της πρωτεύουσας, κατάθεσε με δηλώσεις της στο news12 η Ελισσάβετ Αμορανίτη. Η αθλήτρια της Τελχινίδας η οποία μαζί με τη Νεφέλη Δικαστοπούλου κατέκτησαν την 2η θέση, μιλάει για την επιτυχία αυτή καθώς και για το επίπεδο του αθλήματος στο νησί μας. Συγκεκριμένα:
«Είναι η τρίτη φορά που συμμετέχω σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και κάθε φορά είναι διαφορετικά, με νέες εμπειρίες και νέους ανθρώπους. Το τουρνουά αυτό ήταν πολύ οργανωμένο και πιστεύω πως όλοι μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Οι αντίπαλες ομάδες ήταν πολύ καλές και αυτό σημαίνει πως ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός. Με την συμπαίκτρια μου είπαμε πως θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα, παίξαμε με ψυχή και αυτό μας οδήγησε στην επιτυχία».
Μιλώντας για το beach volley στο νησί μας, είπε:
«Τα πράγματα είναι περιορισμένα, σε σχέση με τις άλλες πόλεις της Ελλάδας. Δυστυχώς το επίπεδο είναι αρκετά χαμηλό λόγω του ότι δεν υπάρχουν αρκετές ομάδες και δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εμφάνιση και την ποιότητα των παιχνιδιών μας αλλά σίγουρα η Ρόδος μπορεί να δείξει και να δώσει κάτι παραπάνω από ότι έχει καταφέρει έως τώρα στο beach volley».
Όσο για τους στόχους της…
«Με πολύ δουλειά,αγάπη,προσύλωση και μεγάλη θέληση θα προσπαθούμε κάθε χρονιά για κάτι καλύτερο και ελπίζουμε να φτάσουμε αρκετά ψηλά!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments