Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αμφίβολος ο Σκαρλάτος

Αμφίβολος ο Σκαρλάτος

0
4
Dodekanisos
Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία της Ρόδου για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο. Έναν αγώνα που οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς προκειμένου να παραμείνουν σε άμεση επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Δημήτρης Σπανός στις καθημερινές προπονήσεις δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στην τακτική που πρόκειται να ακολουθήσει στον αγώνα, ενώ το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως είχε την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους παίκτες του αφού δεν υπήρξαν προβλήματα τραυματισμών, με εξαίρεση το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την Πέμπτη ο Βασίλης Σκαρλάτος.
Ο έμπειρος μέσος της Ρόδου νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του και μάλιστα, δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα, κάτι που τον θέτει αυτόματα αμφίβολο για το κυριακάτικο παιχνίδι.
Η κατάσταση του και η συμμετοχή του παράλληλα στην αποστολή για το ματς, θα κριθεί από το πώς θα εμφανιστεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση που θα γίνει το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου.
Από το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Νίκος Τσιφλίδης που θα εκτίσει την ποινή της αγωνιστικής που του έχει επιβληθεί.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments