Αρχική Επικαιρότητα Αμετανόητος εμφανίζεται ο Ηλίας Μόσιαλος

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Ηλίας Μόσιαλος

0
Dodekanisos

Καμία διάθεση να ζητήσει συγγνώμη δεν έδειξε ο Ηλίας Μόσιαλος όσον αφορά την σκανδαλώδη ανάρτησή του σχετικά με την Παναγία και τις μάσκες για τον κορονοϊό

Ειδικότερα, παρά την οργισμένη αντίδραση της Ιεράς Συνόδου, o κ. Μόσιαλος όχι μόνο δεν ανακαλεί την ανάρτησή του στο Facebook αλλά εμφανίζεται ανεπηρέαστος και αμετανόητος από τον σάλο που έχει προκαλέσει. Χωρίς, λοιπόν, να δείχνει να αντιλαμβάνεται το μέγεθος της προσβολής κατά του χριστιανικού συναισθήματος, σε μία απόπειρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, τόνισε με δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ: 

«Τα δύο τελευταία χρόνια και πολύ πριν πολλές κυβερνήσεις συνειδητοποιήσουν τον τεράστιο κίνδυνο της πανδημίας στον πλανήτη μας ξεκίνησα μια συστηματική προσπάθεια ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών. Ήδη από τον Ιανουάριο του 2020 κάνοντας συνεχείς εκκλήσεις για τη λήψη μέτρων, έτσι ώστε να ανακόψουμε το καταστροφικό κύμα της πανδημίας, το οποίο στοίχισε δεκάδες χιλιάδες ζωές σε άλλες χώρες του εξωτερικού τους πρώτους μήνες του 2020, και καταφέραμε να τα αποφύγουμε» είπε αρχικά μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Συνέχισα να κάνω τις καθημερινές μου παρεμβάσεις με συστηματικό τρόπο, όχι μόνο με γρήγορες τηλεοπτικές εμφανίσεις, αλλά με αναλυτική και επίμονη δουλειά καταγραφής και ανάλυσης των επιδημιολογικών και φαρμακολογικών στατιστικών δεδομένων και παρουσίασής τους με κατανοητό τρόπο στον ελληνικό λαό» συμπλήρωσε.

«Αυτός και μόνο αυτός ήταν ο στόχος των παρεμβάσεών μου. Δηλαδή η ανάδειξη της αξίας της ανθρώπινης ζωής και της αναγκαιότητας της προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Αποκλειστικός μου στόχος ήταν η συμβολή μου στην τεράστια προσπάθεια της χώρας για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί, αλλά ταυτόχρονα και στη συστηματική ενημέρωση των πολιτών για να τηρούν τα μέτρα δημόσιας υγείας και προστασίας της ζωής τους» υπογράμμισε.

Μάλιστα, μιλώντας για την θρησκευτική πίστη είπε ότι: «Θα ήθελα να πω ότι τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και των γιορτών έχουμε την ευκαιρία να στοχαστούμε και να θυμηθούμε τις βασικές μας αξίες. Την αξία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και την αξία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Αυτές είναι οι θεμελιώδεις αξίες της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης», τελείωσε ο κ. Μόσιαλος. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments