Αρχική Αθλητικά νέα Άμεση επαφή της Lacoste με Τζόκοβιτς

Άμεση επαφή της Lacoste με Τζόκοβιτς

0
Dodekanisos

Ο Γαλλικός «κολοσσός» ενδυμάτων, Lacoste, εκ των βασικών χορηγών του Νόβακ Τζόκοβιτς, ανέφερε την Δευτέρα (17/01) ότι το συντομότερο δυνατό θα «έρθει σε επαφή» με τον Σέρβο προκειμένου να «επανεξετάσει τα γεγονότα που ακολούθησαν την παρουσία του στην Αυστραλία». 

«Ευχόμαστε σε όλους ένα εξαιρετικό τουρνουά. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τις προσπάθειες να διασφαλίσουν καλές συνθήκες για τους αθλητές, το προσωπικό και τους θεατές», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρει το CNN, πρόκειται για την πρώτη επίσημη τοποθέτηση χορηγού του Τζόκοβιτς. Εκτός από τη Lacoste, καμία άλλη από τις εταιρείες – χορηγούς (όπως οι Peugeot, Hublot και Asics) δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει κλείσει εμπορικές συμφωνίες, ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων, ετησίως. Ενώ σύμφωνα με το «Forbes», ήταν ο 46ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο για το 2021.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόκοβιτς, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί, απελάθηκε από την Αυστραλία, την Κυριακή (16/01), μία ημέρα πριν την έναρξη του Australian Open, καθώς δεν έγινε αποδεκτή η έφεσή του για να μην ακυρωθεί η βίζα του.

Θερμή υποδοχή στο Βελιγράδι 

Ο Σέρβος επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας στην πατρίδα του με τον κόσμο να τον υποδέχεται ως «ήρωα». Ενώ ακούστηκαν συνθήματα όπως «Είσαι ο πρωταθλητής μας, Νόβακ» και «Σε αγαπάμε, Νόλε»

Θα απουσιάσει και από το Roland Garros αν δεν εμβολιαστεί

Αν και ακόμα τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο αναφορικά με τα πρωτόκολλα υγείας, κάποιοι πιστεύουν ότι ο Σέρβος μετά την απέλαση του από την Αυστραλία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πρόβλημα και στο Roland Garros, το μεγαλύτερο τουρνουά τένις στη Γαλλία

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments