Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Αμερική: Το 49% πιστεύει ότι τα εμβόλια είναι πιθανό να προκάλεσαν μυστηριώδεις...

Αμερική: Το 49% πιστεύει ότι τα εμβόλια είναι πιθανό να προκάλεσαν μυστηριώδεις θανάτους!

0

Μια νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό πιθανότατα προκάλεσαν «σημαντικό αριθμό ανεξήγητων θανάτων», ενώ πάνω από το ένα τέταρτο δήλωσε ότι γνωρίζει προσωπικά κάποιον του οποίου ο θάνατος μπορεί να προκλήθηκε από παρενέργειες του εμβολιασμού.

Η τελευταία έρευνα Rasmussen Reports, που κυκλοφόρησε στις 2 Ιανουαρίου και βασίστηκε σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.000 ενηλίκων Αμερικανών, προσπάθησε να μετρήσει την κοινή γνώμη σχετικά με την αντιληπτή ασφάλεια των εμβολίων COVID-19.

Οι δημοσκόποι έθεσαν μια σειρά ερωτήσεων, συμπεριλαμβανομένου του εάν πήραν το εμβόλιο και πόσο πιθανό είναι οι παρενέργειες «να έχουν προκαλέσει σημαντικό αριθμό ανεξήγητων θανάτων». Το σαράντα εννέα τοις εκατό των ερωτηθέντων είπε ότι πιστεύει ότι είναι «πιθανό» οι παρενέργειες του εμβολίου να ευθύνονται για σημαντικό αριθμό θανάτων που παραμένουν ανεξήγητοι. Η μεγάλη πλειονότητα (71 τοις εκατό) δήλωσε ότι οι ίδιοι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Το σαράντα οκτώ τοις εκατό των ερωτηθέντων είπε ότι πιστεύουν ότι υπάρχουν εύλογοι λόγοι να ανησυχούν για την ασφάλεια του εμβολίου COVID-19, το 37 τοις εκατό πιστεύει ότι οι άνθρωποι που ανησυχούν για αυτό το ζήτημα προωθούν θεωρίες συνωμοσίας και το 15 τοις εκατό δεν είναι σίγουρο.

πηγή

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments