Αρχική Videos Αμερική: Πτώση στους εμβολιασμούς και στις νοσηλείες

Αμερική: Πτώση στους εμβολιασμούς και στις νοσηλείες

0

«Βουτιά» έχουν κάνει οι αριθμοί των εισαγωγών περιστατικών στα νοσοκομεία της Αμερικής, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του CDC. Οι νέες εισαγωγές κατέβηκαν στις 1.569 στις 29 Μαρτίου, από πάνω από 21.000 την ημέρα στα μέσα Ιανουαρίου, δείχνουν τα στοιχεία.

Το προηγούμενο χαμηλό ήταν στις 23 Ιουνίου 2021, όταν νοσηλεύτηκαν 1.829. Οι εισαγωγές στο νοσοκομείο αποτελούν βασικό σημείο αναφοράς για τη μέτρηση της σοβαρότητας της πανδημίας. Για τον λόγο αυτό το τελευταίο διάστημα οι Πολιτείες της Αμερικής έχουν καταργήσει πολλά από τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί όλο το προηγούμενο διάστημα.

Άλλωστε ορισμένοι ειδικοί έχουν υποστηρίξει ότι τα μέτρα, όπως η χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους και τα lockdown σχολείων και επιχειρήσεων, ήταν αναποτελεσματικά. Σημειώνεται ότι πάντα σύμφωνα με τα στοιχεία του CDC, ο αριθμός των ατόμων που λαμβάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου έχει πέσει κάτω από 50.000 την ημέρα τις τελευταίες εβδομάδες, το χαμηλότερο από τον Δεκέμβριο του 2020, όταν έγιναν διαθέσιμα τα εμβόλια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments