Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Αμερική: Οι μαθητές πρέπει να συνεχίσουν να φοράνε μάσκες

Αμερική: Οι μαθητές πρέπει να συνεχίσουν να φοράνε μάσκες

0
Φωτογραφία από Alexandra_Koch από το Pixabay
Dodekanisos

Tα σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν μάσκες για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, καθώς όλοι οι μαθητές δεν θα εμβολιαστούν πλήρως, ανέφεραν το Σάββατο τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).
Το CDC στην πρόσφατη οδηγία του είπε ότι όλα τα νηπιαγωγεία έως τα σχολεία της τάξης 12 «πρέπει να εφαρμόσουν και να στρώσουν στρατηγικές πρόληψης και πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στην καθολική και σωστή χρήση μάσκας και φυσικής απόστασης».
Η σύσταση έρχεται μετά την ανακοίνωση της εταιρείας την Πέμπτη ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι δεν χρειάζεται να φορούν μάσκες σε εξωτερικούς χώρους και μπορούν να αποφύγουν τη χρήση τους σε εσωτερικούς χώρους στα περισσότερα μέρη. Το CDC είπε ότι οι μάσκες πρέπει να φοριούνται ανά πάσα στιγμή από όλα τα άτομα σε σχολικές εγκαταστάσεις και λεωφορεία, διατηρώντας παράλληλα μια απόσταση έξι μέτρων μεταξύ δασκάλων και μαθητών.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ ενέκριναν το εμβόλιο Pfizer και το COVID-19 της BioNTech για χρήση σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.

πηγή: theepochtimes.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments