Αρχική Videos Αμερική: Νέο δικαστικό μπλόκο στην υποχρέωση εμβολιασμού!

Αμερική: Νέο δικαστικό μπλόκο στην υποχρέωση εμβολιασμού!

0
Dodekanisos

Νέο δικαστικό μπλόκο στις εντολές εμβολιασμού της κυβέρνησης Biden. Αυτή τη φορά αφορά τους εθελοντές του προγράμματος Head Start στο Τέξας. «Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) πιθανότατα ενήργησε χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου όταν επέβαλε τις εντολές για μάσκες και εμβολιασμό», δήλωσε ο περιφερειακός δικαστής των Τζέιμς Γουέσλι Χέντριξ.

Η απαίτηση υποχρέωνε τους εργαζόμενους, τους εθελοντές και τους εργολάβους να κάνουν εμβόλιο και πως όλοι καθώς και τα παιδιά από 2 ετών και άνω θα πρέπει να χρησιμοποιούν μάσκα. Η σχετική προθεσμία για τον εμβολιασμό ήταν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, όμως μετά τη δικαστική απόφαση αυτό έχει πλέον «παγώσει». Το Head Start είναι ένα ομοσπονδιακό πρόγραμμα που στοχεύει να βοηθήσει τα μικρά παιδιά σε φτωχά νοικοκυριά να προετοιμαστούν για το σχολείο. Περίπου 864.289 παιδιά είναι εγγεγραμμένα.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας, Κεν Πάξτον, ένας Ρεπουμπλικανός, με ανάρτηση του στο Twitter είπε «μόλις σταμάτησα άλλη μια παράνομη εντολή εμβολίων και μάσκας».
«Το Τέξας μόλις κέρδισε ξανά τον Μπάιντεν. Άλλη μια από τις εντολές εμβολίου και μάσκας του Μπάιντεν μόλις σταμάτησε από ομοσπονδιακό δικαστή στο Τέξας», έγραψε στο Twitter ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments