Αρχική Επικαιρότητα Αμερική: Δεν αφήνουν ανεμβολίαστη μητέρα να δει το παιδί της!

Αμερική: Δεν αφήνουν ανεμβολίαστη μητέρα να δει το παιδί της!

0
Image by Myriams-Fotos from Pixabay
Dodekanisos

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας δικαστής στο Σικάγο περιόρισε τα γονικά δικαιώματα μιας μητέρας, απαιτώντας την να εμβολιαστεί κατά του Covid-19 εάν θέλει να δει τον 11χρονο γιο της αυτοπροσώπως. Η γυναίκα είπε ότι σχεδιάζει να ασκήσει έφεση στην απόφαση.

Η ασυνήθιστη απόφαση εκδόθηκε κατά τη διάρκεια ακρόασης υποστήριξης παιδιών στις 10 Αυγούστου μέσω του Zoom. Η Firlit, η οποία έχει χωρίσει εδώ και επτά χρόνια, μοιράζεται την επιμέλεια του γιου της με τον πρώην σύζυγό της. Οι δικαστικές διαδικασίες πήραν μια απροσδόκητη τροπή αφού ο δικαστής Τζέιμς Σαπίρο τη ρώτησε αν έχει κάνει το εμβόλιο για το νέο ιό.

Η Firlit είπε ότι δεν είχε εμβολιαστεί ακόμη, εξηγώντας ότι ήταν διστακτική επειδή είχε υποστεί ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια στο παρελθόν. Ο δικαστής τότε διέταξε να μην επιτρέπεται στη Φιρλίτ να βλέπει τον γιο της αυτοπροσώπως μέχρι να εμβολιαστεί. «Μου λείπει ο γιος μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Έχει γίνει πολύ δύσκολο », είπε σε τοπικό συνεργάτη του Fox News. Η δικαστική απόφαση δεν είναι προς το συμφέρον του γιου της, ο οποίος τώρα κρατείται με το ζόρι μακριά από τη μητέρα του, σημείωσε η Firlit.

Προς το παρόν, η Firlit περιορίζεται στο να μιλάει στον γιο της στο τηλέφωνο και μέσω βιντεοκλήσεων. Αλλά λέει ότι θα ασκήσει έφεση στην απόφαση του δικαστή. Η δικηγόρος της, Annette Fernholz, κατηγόρησε τον δικαστή για υπέρβαση της δικαιοδοσίας του. Ο Jeffrey Leving, δικηγόρος που εκπροσωπεί τον πατέρα, είπε ότι ενώ η απόφαση ήταν απροσδόκητη, «κάθε παιδί πρέπει να είναι ασφαλές». Ο Leving σημείωσε ότι υπάρχουν «παιδιά που πέθαναν λόγω Covid» και ότι η Firlit πρέπει να εμβολιαστεί.

πηγή

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments