Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Αμερική: 5.800 πλήρως εμβολιασμένοι μολύνθηκαν από κορωνοϊό!

Αμερική: 5.800 πλήρως εμβολιασμένοι μολύνθηκαν από κορωνοϊό!

0
Dodekanisos

Περίπου 5.800 Αμερικανοί μολύνθηκαν από το COVID-19 παρά το ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του ιού που τον προκαλεί, ανέφεραν την Πέμπτη ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι. Το ρεπορτάζ του theepochtimes.com αναφέρει ότι προσβλήθηκαν από τον ιό παρά το ότι έχουν κάνει και τις δυο δόσεις των εμβολίων της Phizer ή της Moderna ή τη μια δόση της Johnson & Johnson, ανέφεραν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Από τα 5.800 πλήρως εμβολιασμένα άτομα που επιβεβαιώθηκαν ως αποκαλούμενα “περιστατικά, σχεδόν 400 χρειάστηκαν θεραπεία σε νοσοκομεία και 74 πέθαναν. Το CDC δεν απάντησε σε αίτημα για ανάλυση των περιπτώσεων κατά πολιτεία και δημογραφική λεπτομέρεια. Οι πολιτείες τον περασμένο μήνα άρχισαν να αναφέρουν αριθμούς εμβολιασμένων (πλήρως) που είχαν μολυνθεί από τον ιό. Οι επιδημιολόγοι στην πολιτεία της Ουάσιγκτον εντόπισαν 217 από τις περιπτώσεις, πέντε από τις οποίες πέθαναν.

Στο Μίτσιγκαν, καταγράφηκαν 246 από τις περιπτώσεις μεταξύ 1 Ιανουαρίου και 31 Μαρτίου. Τρεις από αυτούς τους ασθενείς έχασαν τη ζωή τους. Το Τέξας, η Νότια Καρολίνα και το Όρεγκον είναι μεταξύ των άλλων πολιτειών που έχουν αναφέρει περισσότερες από 100 περιπτώσεις μεταξύ κατοίκων.

photo credit: wuestenigel Young male getting intramuscular injection in arm via photopin (license)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments