Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αλώβητος στο Παραδείσι ο Διαγόρας!

Αλώβητος στο Παραδείσι ο Διαγόρας!

5
kleanthis diagoras
Dodekanisos

Με νίκη 2-1 πέρασε από το γήπεδο Παραδεισίου ο Διαγόρας καθώς νίκησε με 2-1 τον Κλεάνθη. Το ευχάριστο ήταν πως η εξέδρα του γηπέδου γέμισε με φιλάθλους που μπορεί να μην παρακολούθησαν πολύ καλό θέαμα αλλά έδειξαν πως έμειναν ικανοποιημένοι από την γενική εικόνα του αγώνα. Το παιχνίδι είχε δύναμη και πάθος με πολλές μονομαχίες ένας προς ένα, ενώ η ποιότητα θυσιάστηκε για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι πιέζοντας τον αντίπαλο τους ψηλά και με καλύτερη κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας, προσπάθησαν να ανοίξουν γρήγορα το σκορ κάτι που έγινε στο 14΄, ενώ στο 28΄ διπλασίασαν τα τέρματα τους. Στο ίδιο διάστημα, οι γηπεδούχοι κυρίως με τον Πελέκη και τον Σκόρπο κατέβαλαν προσπάθειες να οργανώσουν το παιχνίδι τους αλλά ήταν δύσκολο καθώς ο αντίπαλος πίεζε πολύ στην μεσαία γραμμή ενώ οι επιθετικοί ήταν μπλοκαρισμένοι από την καλή αμυντική λειτουργία του «γηραιού». Σίγουρα ο τραυματισμός του Σκόρπου στο 25΄ μείωσε την συνοχή της μεσαίας γραμμής του Κλεάνθη και έμεινε μόνος του ο Πελέκης να κάνει όλες τις δουλειές. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αλλά οι «κυανέρυθροι» είχαν τον πρώτο λόγο, ενώ οι γηπεδούχοι σταδιακά έβγαιναν μπροστά χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Κλεάνθη αφού ξεπέρασαν ανώδυνα τους κινδύνους, έγιναν πιο απειλητικοί επιθετικά και στο 84΄ μείωσαν το σκορ αλλά τα χρονικά περιθώρια ήταν μικρά για να κάνουν την ανατροπή.
Τα γκολ
14΄ Ο Χειμωνέττος έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, πετάχτηκε ο Μαθιός στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 0-1.
28΄ Ο Γεωργαλλής μπήκε από τα δεξιά και έστρωσε την μπάλα στον Τσαγκάρη που με βολίδα πέτυχε το 0-2.
84΄ Σέντρα του Γιατσάτσου, κεφαλιά-πάσα του Αλεξανδρίδη και μονοκόμματο σουτ του Μαριά 1-2.
Διαιτησία Ατσικνούδας – Τσέτσος- Σαρρής Γ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Γιατσάτσος, Φωτεινής, Κρομύδας Ν., Μαριάς, Αλεξανδρίδης(84΄Θάνος), Καρίκης, Σκόρπος(25΄ λ.τ. Καλημέρης), Πελέκης(67΄Πλύγκος), Λυριστής, Γκινής.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κεφάλας, Καλημέρης,Χειμωνέττος, Παπαδημήρης, Αθανασίου Αντ.(89΄Πομπού), Αθανασίου Παντ., Κιοσέογλου(80΄Φλεβάρης), Γεωργαλλής, Τσαγκάρης, Μαθιός(68΄ Γεωργιάδης), Πεταυράκης.

Ηλίας Λοΐζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alefantos
Alefantos
7 years ago

Από τον ένα @@@@@@@@ προπονητή στον άλλο ο Κλεάνθης,για τον Ευκλή καλός είναι….από το 1 ημίχρονο έχανε 0-2 και έβαλε επιθετικό στο 70…έβαλε τον Καλημέρη πρώτη αλλαγή αντί τον Πλύγκο…θα κτίσει έναν νέο Διαγόρα…ΟΚ!

nikos
nikos
7 years ago

i misi kerkida itan apo filous tou giraiou

Kleanthis
Kleanthis
7 years ago

Καποτε εκει που καθοντουσαν οι διαγοριτες ηταν οι rats..αλλα καποιοι με τος ενεργειες τους φροντισαν ολα αυτα τα χρονια ο κοσμος του παραδεισιου να ειναι αδιαφορος για τον κλεανθη..βασικα δεμ πρεπει να λεγεται κλεανθης παραδεισιου..αλλα κλεανθης επιλεκτων ροδου

fanis6
fanis6
7 years ago

[quote name=”Kleanthis”]Καποτε εκει που καθοντουσαν οι διαγοριτες ηταν οι rats..αλλα καποιοι με τος ενεργειες τους φροντισαν ολα αυτα τα χρονια ο κοσμος του παραδεισιου να ειναι αδιαφορος για τον κλεανθη..βασικα δεμ πρεπει να λεγεται κλεανθης παραδεισιου..αλλα κλεανθης επιλεκτων ροδου[/quote]
tous thymamai,kala atoma kai organomenoi gia ekeines tis epoxes.eixate kai syndesmo gia ena diastima kai eixan erthei kati paidia apo gate6 kai ta eipame nomizo eixame parei kai 1 fanela an thynamai kala i kati anamnistiko.

Αψογοι
Αψογοι
7 years ago

Οπως καθε χρονο αψογοι οι Παραδισιωτες ναστε καλα καλη συνεχεια.
Θυρα 6 μια ζωη Διαγορας για παντα