Αρχική Αθλητικά νέα «Άλωσε» και το «Γεντί Κουλέ» ο Παναιτωλικός!

«Άλωσε» και το «Γεντί Κουλέ» ο Παναιτωλικός!

0
sportime.gr
Dodekanisos

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει ακάθεκτος στα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας και τον ΟΦΗ εκτός έδρας σε αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Super League. Μετά τις σπουδαίες του νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (στο κύπελλο Ελλάδας) πανηγύρισε τρομερό «διπλό» στο Ηράκλειο επικρατώντας 4-2 του ΟΦΗ. Μεντόσα (8′), Κορνέλιους (45′), Καρέλης (53′) και Βέργος (90+2′) τα γκολ των φιλοξενούμενων, δύο γκολ ο Νέιρα (43′, 66′) για τον ΟΦΗ.

Η αναμέτρηση είχε εξαιρετικό ρυθμό και αρκετό σασπένς. Αρχικά, ο Μεντόσα άνοιξε το σκορ στο 8′, με τον Νέιρα να απαντάει στο 43′. Ο Παναιτωλικός αντέδρασε και πέρασε μπροστά στο 45′ με τον Κορνέλιους. Ο Καρέλης έγραψε το 3-1 στο 53′, μείωσε ο Νέιρα στο 66′, ενώ έχασε και πέναλτι στο 88′. Το κερασάκι στην τούρτα τοποθέτησε ο Βέργος στο 90+2′.

Στην βαθμολογία, ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 26 βαθμούς και είναι στην έκτη θέση στο -3 από τον Αστέρα. Ο Παναιτωλικός ανέβηκε στους 18 βαθμούς, αλλά παρέμεινε στην δέκατη θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης (83′ Στάικος), Βούρος, Διαμάντης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (46′ Φαν Ντάινεν), Τοράλ (83′ Ναμπί), Τσιλιανίδης (46′ Ντουρμισάι), Νέιρα, Λάμπρου.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Χουχούμης, Κορνέλιους, Μάλης, Λούι, Αντούνες, Φλόρες, Μόρσεϊ (82′ Αποστολάκης), Μεντόσα (67′ Ντουάρτε), Μπαρμπόσα (71′ Τσιγγάρας), Καρέλης (82′ Βέργος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments