Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Άλώνιζαν” στο γήπεδο

“Άλώνιζαν” στο γήπεδο

0
fasi2s
Dodekanisos
Όχι δεν έφταιξε η στολή του Πολύστρατου με την οποία αγωνίστηκε ο Αγ. Γεώργιος ( τα χρώματα των δύο ομάδων ήταν ίδια) για την ήττα, αλλά η πολύ καλή εμφάνιση των Ιπποτών που απέδειξαν ότι αποτελούν σημαντική δύναμη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με το Μάνο στο 9′ , ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 30′ έχασαν την απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Σκυλλαράκη. Ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός που πριν προλάβει να τελειώσει το ημίχρονο πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του και την έστειλε στα αποδυτήρια με λιγότερο άγχος. Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να επιδίδονται σε δημιουργικό ποδόσφαιρο και να ανεβάζουν εύκολα τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Βέβαια στα τελευταία δεκα λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι είχαν την την ευκαιρία να “κλείσουν” τη ψαλίδα του σκορ , αλλά βρήκαν τοίχος τον πολύ καλό Κουμέντο που κατέβασε τα ρολά.

Φάσεις/γκολ
9′ Ο Μάνος με κεφαλιά από σέντρα του Παπαδόπουλου ένοιξε το σκορ 1-0.
17′ Μετά από βαθιά μπαλιά του Παπαχριστοδούλου, ο Μάνος έκανε το σουτ από δεξιά θέση , όμως ο Ρεκούνας διάβασε σωστά τη φάση και έκλεισε τη γωνία του.
30′ Ο Φαρμακαλής έστρωσε τη μπάλα στο Σκυλλαράκη εκείνος έφυγε μπροστά, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κουμέντο , διεκδίκησαν και η δύο την μπάλα που από την κόντρα έφυγε δεξιά, ο Σκυλλαράκης την κυνήγησε, έκανε το σουτ και ο Λαμπούδη που ήρθε αναπάντεχα από πίσω έδιωξε πάνω στη γραμμή.
39′ Από πάσα του Μάχλη, ο Παπαδόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έγινε το 2-0.
46′ Ο Παπαδόπουλος από πάσα του Ιρίμια έκανε το 3-0. με τη μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι να καταλήγει στα δίχτυα.
66′ Ο Πλαγγέντης Ε. έστρωσε την μπάλα δεξιά στον Παπαδόπουλο ο οποίος με σκαστό σουτ προσπάθησε να την στείλει στα δίχτυα του Ρεκούνα , αλλά ο Κούτρης είπε “ΟΧΙ” και την απομάκρυνε πριν περάσει τη γραμμή.
71΄Ο Μαρίνος σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Πολυχρόνη κάνοντας το 4-0.
81′ Ο Κισσανάκης από πάσα του Κολιάδη προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ να νικήσει τον Κουμέντο που με φοβερή ενέργεια κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Κουμέντος, Παπαδόπουλος, Πλαγγέντης Ε. Και από τους φιλοξενούμενους οι Κολιάδης, Σκυλλαράκης, Φαρμακαλής.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Ράδου και Κασιώτη. Με λάθη ο Α’ βοηθός Ντόκος.

Iππότες: Κουμέντος, Μαρίνος, Κοκκιαντώνης (70′ Πλαγγέντης Κ.), Τσίρκος, Λαμπούδης, Ιρίμια, Πλαγγέντης Ε., Μάχλης, Μάνο(60′ Πολυχρόνης), Παπαχριστοδούλου(60′ Αρφαράς), Παπαδόπουλος.

Αγ. Γεώργιος Μ.: Ρεκούνας, Ντύρος, Κούτρης, Καυκάκης, Χατζημανώλης, Κισσανάκης, Σκυλλαράκης(89′ Κουσουλίνης), Φαρμακαλής, Μουσακίνιας, Κολιάδης, Χατζησταμάτης(59′ Κουφός).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments