Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Άλλος ένας Ρoδίτης στη Super League!

Άλλος ένας Ρoδίτης στη Super League!

0
koutris
Dodekanisos

Για το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα με τον Εργοτέλη και το «βάπτισμα του πυρός» που πήρε στο «Καραϊσκάκη» μίλησε στον ΚΡΗΤΗ ΣΠΟΡ FM και το Μάνο Σουργιά ο 18χρονος Ρόδιος ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Λεονάρντο Κούτρης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεονάρντο Κούτρη:
– Για το «βάπτισμα του πυρός» που πήρε στο «Καραϊσκάκη»:
«Ήταν ωραία εμπειρία. Την περίμενα καιρό. Έτυχε να είναι σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιδιά δουλεύουν για το καλύτερο δυνατό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Ο προπονητής διαλέγει ποιοι θα παίξουν σε κάθε παιχνίδι, και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα δουλέψω σκληρότερα για να μπορέσω να προσφέρω περισσότερα».
– Για το πώς περίμενε το ντεμπούτο του:
«Περίμενα και αγωνιούσα να παίξω, όμως ήθελα όποτε συμβεί αυτό να γίνει σε ένα παιχνίδι που θα κέρδιζε η ομάδα Ελπίζω να παίξω περισσότερο στη συνέχεια για να τη βοηθήσω να υλοποιήσει τους στόχους της»
– Για τον φετινό Εργοτέλη:
«Είμαστε οικογένεια με τη σημασία της λέξης. Μια ομάδα που είναι δύσκολο να την κερδίσεις, και θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε»
– Για τη θέση που αγωνίζεται:
«Η θέση που μπορώ καλύτερα να προσφέρω είναι το αριστερό άκρο της επίθεσης. Μπορώ όμως να παίξω και από τα δεξιά, πιο πίσω και γενικότερα όπου μου πει ο προπονητής».
– Για τη βοήθεια των συμπαικτών του:
«Δεν έχω εμπειρίες και οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε να μπω στο κλίμα της ομάδας. Έμπειροι ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό»
– Για την ομάδα Κ 20:
«Ο Εργοτέλης δουλεύει με τις Ακαδημίες και βγάζει ταλέντα. Είμαστε καλή ομάδα με καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, και θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε και στην πρώτη ομάδα»
– Για τον Πελέ:
«Όλοι ξέρουμε ότι είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και άνθρωπος με μεγάλες Ευρωπαϊκές εμπειρίες. Σε κάθε προπόνηση είναι αυτός που πρέπει. Το επόμενο διάστημα θα φανεί τι θα γίνει με το θέμα της μεταγραφής του»
– Για τους στόχους του:
«Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω για να είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής. Το πρώτο βήμα έγινε, τώρα χρειάζεται σκληρή δουλειά και το κεφάλι κάτω για να μπορέσω να πάω καλύτερα»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments