Αρχική Videos Άλλος ένας εκτροχιασμός τρένου στην Αμερική, έντονος ο προβληματισμός

Άλλος ένας εκτροχιασμός τρένου στην Αμερική, έντονος ο προβληματισμός

0

Ένα ακόμα τρένο εκτροχιάστηκε στην Αμερική, αυτή τη φορά στο Midwest στη Νεμπράσκα, όπως επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι. Αρκετοί ντόπιοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν ο τρίτος ή ο τέταρτος εκτροχιασμός στο ίδιο σημείο τον τελευταίο χρόνο. Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Twitter δείχνουν τα πληρώματα να εργάζονται για να μετακινήσουν το τρένο μετά το συμβάν. Πριν από περίπου μια εβδομάδα, οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι ένα τρένο εκτροχιάστηκε κοντά στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, το οποίο μετέφερε επίσης ορισμένα επικίνδυνα υλικά.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και οι αξιωματούχοι είπαν ότι δεν απελευθερώθηκαν επικίνδυνα χημικά κατά τη διάρκεια της συντριβής. Αρκετά άλλα τρένα έχουν εκτροχιαστεί μετά το περιστατικό στο Οχάιο, συμπεριλαμβανομένου ενός τρένου κοντά στο Χιούστον του Τέξας και ενός άλλου στη Νότια Καρολίνα, δήλωσαν αξιωματούχοι .

Το περιστατικό σημειώνεται καθώς ο υπουργός Μεταφορών Πιτ Μπούτιγκιγκ είπε στο ABC News το πρωί της Τρίτης ότι σχεδιάζει να επισκεφθεί τον τόπο εκτροχιασμού τρένου νωρίτερα αυτό το μήνα στο Οχάιο. Αυτό το τρένο, το οποίο εκμεταλλευόταν η Norfolk Southern, μετέφερε μια σειρά από τοξικές χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένου του χλωριούχου βινυλίου, προτού οι αξιωματούχοι ξεκινήσουν την ελεγχόμενη απελευθέρωση και καύση των χημικών ουσιών στο τρένο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments