Αρχική Videos Άλλος ένας δικαστής μπλόκαρε τις εντολές εμβολιασμού του Biden!

Άλλος ένας δικαστής μπλόκαρε τις εντολές εμβολιασμού του Biden!

0
Dodekanisos

Ένας Ομοσπονδιακός δικαστής στο Μιζούρι εξέδωσε προσωρινή αναστολή της εντολής εμβολίου κατά του κορωνοϊού της κυβέρνησης Μπάιντεν για ομοσπονδιακούς εργολάβους σε 10 πολιτείες των ΗΠΑ. «Μόλις νικήσαμε ξανά την κυβέρνηση Μπάιντεν στο δικαστήριο», ανακοίνωσε ο γενικός εισαγγελέας του Μιζούρι Έρικ Σμιτ στο Twitter.

Η προκαταρκτική διαταγή, που εκδόθηκε από τον δικαστή David Noce, ισχύει για την Αλάσκα, το Αρκάνσας, την Αϊόβα, το Μιζούρι, τη Μοντάνα, τη Νεμπράσκα, το Νιου Χάμσαϊρ, τη Βόρεια Ντακότα, τη Νότια Ντακότα και το Ουαϊόμινγκ. Ο Σμιτ και ο γενικός εισαγγελέας της Νεμπράσκα, Νταγκ Πίτερσον, και οι δύο Ρεπουμπλικάνοι, στις 29 Οκτωβρίου οδήγησαν τις 10 πολιτείες στη μήνυση κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν για την εντολή, χαρακτηρίζοντάς την «αντισυνταγματική, παράνομη και παράλογη».
Η εντολή εμβολίου για ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και εργολάβους επρόκειτο να τεθεί σε ισχύ στις 4 Ιανουαρίου 2022. Η προθεσμία είχε αρχικά οριστεί για τις 8 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα. Τα τακτικά τεστ δεν θα ήταν επιλογή, αλλά θα μπορούσαν να χορηγηθούν θρησκευτικές ή ιατρικές εξαιρέσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments