Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Άλλη μια υποχρέωση

Άλλη μια υποχρέωση

0
diagoras_agrotikos
Dodekanisos
Ο Διαγόρας εξαιτίας των ελλείψεων, δεν ήταν αυτός που έπρεπε κόντρα στον Παναιτωλικό, που έφτασε στο 3-0 και πανηγύρισε την άνοδο του στην Σούπερ Λίγκα με τους τρεις βαθμούς που πήρε . Οι κυανέρυθροι είχαν και πάλι πολλές απουσίες και πάρα το γεγονός αυτό, ιδιαίτερα οι νεαροί παίκτες, προσπάθησαν να σταθούν στο υψος των περιστάσεων. Με την ήττα αυτή, βγήκαν και τυπικά από το γκρουπ των ομάδων των πλέη οφ. Φυσικά το αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας, ήταν γνωστό από πριν, μιας και ο γηραιός της πόλης μας δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τον φάκελο της αδειοδοτησης, για να μπει στον Όμιλο αυτών των ομάδων και να αγωνισθεί στα πλέη οφ.
Τώρα απομένει ένα παιχνίδι μόνο για τον Διαγόρα. Αυτό με τα Τρίκαλα στο Δημ. Στάδιο, στο οποίο θα επιδιώξει να φτάσει στην νίκη και στους τρεις βαθμούς, κλείνοντας με θετικό αποτέλεσμα τον φετινό μαραθώνιο. Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκε με τις δηλώσεις του και ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Ρουτζιέρης, ο οποίος στάθηκε περισσότερο στο χειροκρότημα του κόσμου, το οποίο θα πρέπει να είναι απλόχερο, για τους παίκτες που έκαναν φέτος μεγάλη προσπάθεια.
«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου αυτό με τα Τρίκαλα» τόνισε και συνέχισε: «Θέλουμε να κλείσουμε το φετινό πρωτάθλημα, με μια καλή εμφάνιση και νίκη . Ο κόσμος που θαρθει στο γήπεδο, θέλω να χειροκροτήσει τα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν φέτος. Δεν είναι αυτοί οι υπαίτιοι της εξόδου από τα πλέη οφ του Διαγόρα. Κάναμε καλή προσπάθεια, που σηκώνει ανταμοιβή κι όχι οτιδήποτε άλλο.»
ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

Στο μεταξύ δεν επέστρεψαν στην Ρόδο με την υπόλοιπη αποστολή επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρέμειναν στην Αθήνα κοντά στα δικά τους πρόσωπα. Πρόκειται για τους Φώτη Γεωργίου, Χάρη Ταμπάση, Νίκο Χατζόπουλο, Στάθη Προβατίδη, Νίκο Πλάτανο, Απόστολο Σκόνδρα και Τάσο Χριστοφιλέα. Κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψουν στην Ρόδο για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν τελικά θα γυρίσουν . Ο τεχνικός της ομάδας του Διαγόρα πάντως, τους περιμένει για να κλείσει κατά το καλύτερο δυνατόν η σαιζόν και στην συνέχεια να παρθούν από όλους αποφάσεις, αν και μερικά από τα παιδιά του Διαγόρα τις έχουν πάρει. Σήμερα, οι κυανέρυθροι είχαν ρεπό και θα ξεκινήσουν από σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα με τα Τρίκαλα.

Από το γραφείο τύπου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments