Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Άλλη μια σημαντική διοργάνωση

Άλλη μια σημαντική διοργάνωση

0
nor
Dodekanisos

Μια επιτυχημένη χρονιά για τον Ναυτικό όμιλο Ρόδου κλείνει με ένα σπουδαίο ιστιοπλοϊκό γεγονός. Ο Ναυτικός όμιλος Ρόδου διοργανώνει το  προπονητικό CAMP και τον διασυλλογικό αγώνα  ιστιοπλοΐας «Μανώλης Ρουσάκης» για σκάφη LASER STD, LASER RDL, LASER 4.7 και OPTIMIST από 27 έως 30 Δεκεμβρίου.

Η συμμετοχή αναμένεται, για ακόμη μια χρονιά, πολυπληθής (50 αθλητές) από ομίλους της περιφέρειας Ν. Αιγαίου και της Αθήνας . Το προπονητικό Camp θα διεξαχθεί κάτω από τις οδηγίες των προπονητών Θεοδωράκη Δημητρίου, Γρυπάρη Γιάννη, Φλώρου Μιχαήλ, Χριστοδούλου Γεωργίου και Κουτσελίνη Γιάννη και της διατροφολόγου Αγάπης Παπαϊωάννου. Σκοπός του Camp είναι η καλύτερη προετοιμασία των αθλητών για τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν, οι οποίοι σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας θα διεξαχθούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Το 4ήμερο προπονητικό ιστιοπλοϊκό σεμινάριο και ο διασυλλογικός αγώνας «κύπελλο ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΟΥΣΑΚΗΣ» τείνει να γίνει θεσμός (5η χρονιά) αλλά και διεθνής αγώνας με συμμετοχές από τη Κύπρο και άλλες χώρες, αξιοποιώντας την περιουσία των σκαφών που αποκτήθηκαν από τους αγώνες island games σκοπεύοντας να αξιοποιηθεί και στο μέλλον για το καλό του τόπου και των παιδιών μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments