Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άλλη μια πολύτιμη νίκη

Άλλη μια πολύτιμη νίκη

0
asteras vati
Dodekanisos

Άλλη μια σημαντική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αστέρας Παστίδας. Η ομάδα του Γιώργου Ορφανίδη επικράτησε μέσα στην Κω του τοπικού Αντίμαχου με 2 – 1 και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της. Διαβάστε το φιλμ του αγώνα όπως αποτυπώθηκε στο Κωακό site www.giafkasports.gr:
9′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα Παστίδας. Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αντίμαχου, ο Ορφανίδης από κοντά έκανε το σουτ με τον Μιαούδη στην δεξιά του γωνία να διώχνει σε κόρνερ.
20′ Ο Σκαλέρης έκανε την πάσα στου Συνεσίου Γ. ο οποίος έκανε το σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να περνά λίγο έξω απ’ το αριστερό δοκάρι του Καΐκα.
29′ ΓΚΟΛ!! Σέντρα του Συνεσίου Γ. απ’ τα αριστερά ο Σκαλέρης κινήθηκε ωραία στην περιοχή και με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
49′ ΓΚΟΛ!! Μετά από κόρνερ του Εμίρογλου και ασυνεννοησία στην άμυνα του Αντίμαχου ο Πάπα από κοντά έκανε το 1-1.
60′ ΓΚΟΛ!! Απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Εμίρογλου ο Μιαούδης ξεγελάστηκε απο την πορεία της μπάλας η οποία κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-2.
79′ Εκτέλεση φάουλ για τον Αντίμαχο, ο Σκαλέρης έστρωσε στον Μπίλλη το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Καΐκας.
92′ Αντεπίθεση για τον Αστέρα Παστίδας ο Πάπα βρέθηκε απέναντι απο τον Μιαούδη με τον τερματοφύλακα του Αντίμαχου να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ .
Aντίμαχος: Μιαούδης, Συνεσίου Ν (67′ Μπίλλης). ,Παπαδόπουλος (61′ Βακουφτσής) Πέτκας, Ζιώγας, Βλαντιμίροφ ( 57′ Ζερβός), Χατζησεβαστός Σ., Ντινώρης, Ατσαλάκης, Συνεσίου Γ., Σκαλέρης.
Αστέρας Παστίδας: Καΐκας, Καρύδης, Ζερβός, Χαριτάκης, Ορφανίδης ( 85 ‘ Σπάτα ), Καραγιάννης, Αυγενικού Χ., Καλαϊτζίδης, Εμίρογλου( 78′ Λιάμης), Πάπα, Λενιού (68’ Κυρίτσης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments