Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άλλη μια νίκη για τον Ποσειδώνα

Άλλη μια νίκη για τον Ποσειδώνα

0
poseidonas2
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ποσειδώνας Καρπάθου ο οποίος παίζοντας στο γήπεδο του ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο του Αγίου Ισιδώρου τον οποίο κέρδισε με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1 – 0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και διατήρησαν για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους. Ο Άγιος Ισίδωρος έκανε πάντως μια φιλότιμη προσπάθεια χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη άμυνα. Την μεγαλύτερη του ευκαιρία την είχε στο 75’ όταν ο Γιώργος Μόσχος πλάσαρε από καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα κατάφερε να αποκρούσει. Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από τον τραυματισμό του Μαούνη στο γόνατο ο οποίος με την βοήθεια και των ανθρώπων του Ποσειδώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού. Του τοποθετήθηκε επίδεσμος και όταν η ομάδα θα επιστρέψει στη Ρόδο θα υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Χατζημανώλης στο 33’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Μικροπαντρεμένος, Μαντινάος και Μαντικός. Προσπάθησαν από τον Άγιο Ισίδωρο οι Γεωργαλλής και Κώτης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ράδος (Χουβαρδάς, Βασιλαράκης) Στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Χριστοδούλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Χαλκιάς Μηνάς, Μικροπαντρεμένος, Χατζημανώλης, Καουκάκης, Μαντινάος, Μπαϊραμάϊ (15’ Χριστοδούλου), Τσιαβέλης, Μαντικός (65’ Πανάρετος), Σταυριανός (88’ Χριστόπουλος), Σπανός
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Μόσχος Ραφαήλ, Ταμπουράς, Αναστασάς, Δημητράκης, Μαούνης (25’ λ.τ. Καλαϊτζής), Σαράντης, Γεωργαλλής, Γιακουμής, Διακοπαρασκευάς (46’ Μόσχος Γιώργος), Κώτης

-Η διοίκηση του Αγίου Ισιδώρου θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον Ποσειδώνα Καρπάθου για την άψογη φιλοξενία καθώς και για όλες τις ενέργειες που έκανε προκειμένου  τραυματίας ποδοσφαιριστής Μαούνης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments