Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άλλη μια νίκη για τον Απόλλωνα

Άλλη μια νίκη για τον Απόλλωνα

0
14
Dodekanisos

Νικηφόρα και από το Ενωσιακό γήπεδο πέρασε σήμερα ο Απόλλωνας Καλυθιών, επικρατώντας του Ευαγόρα με 2 – 0 σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι παίκτες του Κώστα Καμπούρη πιστοποίησαν για μια ακόμα φορά ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν το «τρίποντο» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο όπου πέτυχαν και τα δυο τους τέρματα. Στην επανάληψη έριξαν στροφές και έκαναν περισσότερο συντήρηση δυνάμεων από την στιγμή που δεν απειλούνταν από τους αντιπάλους τους. Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Μαυρομούστακος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το τελικό 2 – 0 πέτυχε ο Κυρίτσης στο 45’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκόρπου.
Διαιτητής ήταν ο Σάββας Τσοπανάκης (Γιάννης Μπερδεμπές, Χρήστος Καλκαβούρας).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μενίκος (40’ λ.τ. Νικολέττος), Γιακιντζής, Τσιώνης, Τσομάνι, Κακολύρης, Τσίπας, Γκαμαλέτσος, Κούτσι, Ζωάννου, Χρυσόσπουλος (59’ Λυκοπάντης)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Καμπούρης, Στάθης, Σιέχ, Σαββούλης, Κυρίτσης, Σκόρπος, Δημητράς (59’ Κιόττου), Κίτσος, Παπανικολάου (87’ Ορφανός), Μαυρομούστακος (66’ Τσαλίκης), Μουτσοντέμι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments