Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Άλλη μια μεγάλη διάκριση

Άλλη μια μεγάλη διάκριση

0
asiathr aponomes
Dodekanisos

Άλλη μια μεγάλη διάκριση για σκάφη, κυβερνήτες και πληρώματα του Αθλητικού
Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘ Ρόδου). Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν πολλά σκάφη του Συλλόγου για μια ακόμη χρονιά στο Ranking List 2012 των Νήσων Αιγαίου. Πρόκειται για την Ετησία Γενική Κατάταξη της περιοχής του Αιγαίου, στην οποία συμμετέχουν τα ιστιοπλοϊκά σκάφη όλων των ιστιοπλοϊκών ομίλων της περιοχής αυτής, συγκεντρώνοντας βαθμούς ανάλογα με την κατάταξή τους στους αγώνες που συμμετέχουν κατά τη διάρκεια του έτους. Τα βραβεία έχει θεσμοθετήσει και απονέμει
κάθε χρόνο η Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας (ΕΑΘ) της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ). Πολύ καλές θέσεις κατέλαβαν πολλά σκάφη του ΑΣΙΑΘΡ τόσο στην κατηγορία ORC International όσο και στην κατηγορία ORC Club. Στην κατηγορία ORC International πίσω από το πρώτο CODE ZERO – VODAFONE του Ναυτικού Ομίλου Χίου, δεύτερο καταταγεί το σκάφος BLUE SHARK με κυβερνήτες τους Μανώλη Σπυρίδη και Τάσο Φώτη ενώ την τρίτη θέση πήρε το σκάφος ESTELLA με κυβερνήτες τους Σωτήρη Κατσαρά και Κώστα Ιμσιρίδη.
Αντίστοιχα στην κατηγορία ORC Club την πρώτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέλαβε το σκάφος DAS BOOT με κυβερνήτες τους Δημήτρη και Σταμάτη Σταματά και την δεύτερη θέση πήρε το σκάφος ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ με κυβερνήτη τον Σταμάτη Σταύρα. Την μεγάλη επιτυχία για τα σκάφη του Συλλόγου συμπληρώνει το γεγονός ότι στην κατηγορία ORC International μέσα στις πρώτες 10 θέσεις βρίσκονται 9 σκάφη του στόλου του ΑΣΙΑΘΡ. Με τον τρόπο αυτό επισφραγίστηκε και επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη αγωνιστική χρονιά το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των κυβερνητών και των ιστιοπλόων του ΑΣΙΑΘΡ. Οι απονομές των επάθλων στους νικητές έγιναν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) στην Αθήνα και τα οριστικά αποτελέσματα της Ετήσιας Γενικής Κατάταξης της ΕΑΘ είναι διαθέσιμα στο δικτυακό τόπο της Ε.Α.Θ. www.offshore.org.gr.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments