Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Άλλη μια επιτυχία για το Ροδίων Άθλησις

Άλλη μια επιτυχία για το Ροδίων Άθλησις

0
makris dikastopoulou
Dodekanisos

Από το Ροδίων Άθλησις πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου έχει να κάνει με το πρόσφατο πανδωδεκανησιακό τουρνουά beach volley:

“Με άρωμα «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ο τελικός του 1ου Πανδωδεκανησιακού Τουρνουά Beach Volley (Μικτών Ομάδων) που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουλίου 2013, το οποίο διοργανώθηκε από την Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου, στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα».
Δύο απ’ τα βασικά στελέχη της πρωταθλήτριας ομάδας του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» βρέθηκαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά φέτος και κλήθηκαν να κλείσουν τις «διαφορές» τους στην άμμο. Οι Νίκος Μακρής και Λευτέρης Ριζούλης είχαν άξιες συμπαίκτριες τις Νεφέλη Δικαστοπούλου και Μαρίνα Τζανουδάκη, οι οποίες έκλεψαν την παράσταση και πρόσφεραν όμορφο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Για την ιστορία οι Μακρής-Δικαστοπούλου κατέκτησαν την πρώτη θέση νικώντας στον τελικό με 2-0 τους Ριζούλη-Τζανουδάκη, οι οποίοι έμειναν στην δεύτερη θέση.
Αν και πρώτο τουρνουά, το επίπεδο ήταν αρκετά καλό και η διοργάνωση άψογη. Ήταν άλλη μία διάκριση (ανεπίσημη αυτή τη φορά) για το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» με τη συμμετοχή δύο αθλητών του στον τελικό και ευελπιστούν στο μέλλον να υπάρχει και γυναικεία εκπροσώπηση από πλευράς σωματείου.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments