Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Άλλες δυο μετεγγραφές

Άλλες δυο μετεγγραφές

0
karotsi omada
Dodekanisos

Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος ανακοινώνει την απόκτηση των καλαθοσφαιριστών Κωνσταντίνου Ζαραγκότα και Νίκου Δαούλα, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ με καρότσι. Πρόκειται για δύο από τους καλύτερους Έλληνες καλαθοσφαιριστές στο χώρο, οι οποίοι μέχρι και πέρσι αγωνίζονταν στον Θεσσαλό. Μάλιστα ο Νίκος Δαούλας παλαιότερα υπήρξε παίκτης- προπονητής στον Α.Σ. Δωδεκάνησος, έχοντας τεράστια εμπειρία στο μπάσκετ με καρότσι. Με την παρουσία και των δύο, η ομάδα ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό και στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου και την παρουσία του στα ευρωπαϊκά σαλόνια, στο μπάσκετ με καρότσι.
Ο Κώστας Ζαραγκότας θα κάνει ντεμπούτο στο αυριανό παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. στην Αθήνα, όπου αναμένεται να τεθεί στη διάθεσή του Γιώργου Χατζηκαλημέρη. Η αποστολή της ομάδας μας θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για την Αθήνα και στις 17:00 έχει προγραμματιστεί το ντέρμπι με τον Π.Α.Σ.Κ.Α., στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς. Ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης υπολογίζει στους: Μιχάλη Χατζηδημητρίου, Ατνάν Χαμαντί, Βαλάντη Παππά, Χρήστο Μιχαήλου, Σάββα Χαρτερό, Γιώργο Τσαγγαράκη, Κώστα Ζαραγκότα, Μανώλη Στυλιανακάκη, Ντιμίταρ Βασίλεβ και Ειρήνη Πλαγγέτη.
«ΖΩΝΤΑΝΑ» ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η αναμέτρηση Π.Α.Σ.Κ.Α.- Α.Σ. Δωδεκάνησος θα μεταδοθεί απευθείας από τον sportime fm, μέσω της ιστοσελίδας www.rodostv.gr.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments