Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αλλάζουν πολλά στον Ποσειδώνα Καρπάθου

Αλλάζουν πολλά στον Ποσειδώνα Καρπάθου

0
3
Dodekanisos

Για τους νέους προσανατολισμούς του, ώστε  να αλλάξουν όλα στον Πoσειδωνα Καρπαθου, μίλησε σε συνέντευξη του στο www.news12.gr ,o πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χατζηκουτσος:
«Έχουμε στόχο ν αλλάξουμε σε όλα , να ανεβούμε επίπεδο και δεν θα μείνουμε αυτή τη φορά μόνο στην προσπάθεια. Η ανανέωση και η αλλαγή νοοτροπίας των αθλητών μας επιβάλλεται. Η συμπεριφορά τους πρέπει να είναι επαγγελματική. Ας είναι ερασιτέχνες. Γιατί εκπροσωπούν όχι μόνο τους εαυτούς τους αλλά και όλο το νησί της Καρπάθου, σε όλα τα Δωδεκάνησα. Είμαστε αυστηροί ακόμα και με τον τρόπο που αντιδρούν στις αποφάσεις των διαιτητών. Τα χρηματικά πρόστιμα τους, θα  τα πληρώνουν οι ίδιοι. Είμαστε τυχεροί που έχουμε προπονητή μας τον Ολλανδό Jager Tollemaar,  μόνιμο κάτοικο του νησιού μας, ο οποίος υπήρχε ποδοσφαιριστής και προπονητής σε ομάδες Α κατηγορίας της πατρίδας του. Με αυτόν, θ’ αλλάξουμε επίπεδο. Με την παρουσία του, ανοίγονται και οι ορίζοντες στα ταλέντα μας, για να δοκιμαστούν εκτός Καρπάθου. Ήδη ο Κώστας Φελλούτζης  δοκιμάστηκε σε ομάδα της Ολλανδίας. Έχουμε και άλλα παιδιά, ικανά να παιξουν,εκτος Καρπάθου, σε μεγαλύτερες κατηγορίες στο μέλλον.»
Ο κ. Χατζηκουτσός μίλησε και για το γηπεδικό πρόβλημα: 
«Αγωνιζόμαστε στο Αππερι, που βρίσκεται μακριά από την πρωτεύουσα του νησιού και είναι ένα γήπεδο με ατέλειες και με πρόβλημα συντήρησης. Περιμένουμε την νέα δημοτική αρχή να ανταποκριθεί θετικά και με πράξεις στα γηπεδικά μας προβλήματα, για να πετύχουμε τους αθλητικούς μας σκοπούς. Η φυσική μας έδρα είναι στα Πηγάδια, αλλά το γήπεδο εκεί, δεν έχει πλαστικό χλοοτάπητα. Επίσης προσπαθούμε να λειτουργήσουμε και ομάδα νέων, καθώς και ακαδημία ποδοσφαίρου με την συνεργασία παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Προσανατολιζόμαστε και στο να δημιουργήσουμε και γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, όπως και να αναπτύξουμε τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και του mountain bike

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments