Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αλλάζει χρόνο στην κορυφή

Αλλάζει χρόνο στην κορυφή

0
2
Dodekanisos

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασαν οι παίχτες του Α.Ο Δικαίου οι οποίοι επικράτησαν 5-1 της ομάδας της Χάλκης στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Πυλίου.Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερο σχολιασμό μιας και η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν κάτι περισσότερο από εμφανή.Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν δίκαια τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Εικόνα

Οι παίκτες του Γ.Μανούσογλου μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Φονσέκα.Στη συνέχεια όμως κατέβασαν ρυθμό με αποτέλεσμα η Χάλκη να μειώσει σε 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.Στην επανάληψη ο Γ.Μανούσογλου έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Σκαλέρη και Χατζηφούντα Μ. δίνοντας πιό επιθετικό τόνο στην ομάδα.Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες,πέτυχαν τρία τέρματα και θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα περισσότερα αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι από τους γηπεδούχους οι Φονσέκα,Σκαλέρης και Χατζηφούντας Μ,ενώ από τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν ο Παπαλαζάρου και ο Νασόπουλος.

Διαιτησία

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Γεωργιόπουλου,Πλάτση και Μαλλιά.

Να κλείσει με νίκη την φετινή χρονιά θέλει ο Α.Ο Δικαίου που υποδέχεται την ομάδα της Χάλκης στη 13:00 στο γήπεδο Πυλίου.Μείνετε συντονισμένοι στο giafkasports.gr και παρακολουθήστε Live την εξέλιξη του ματς.

Διαιτητές: Γεωργιόπουλος,Πλάτσης,Μαλλιάς

A.O Δικαίου: Καραμούτας,Χατζηφούντας Χ.,Πανόπουλος(46′ Χατζηφούντας Μ.),Σωτίρι,Γούλας(75′ Τσαλαπατάνης),

Αντωνόπουλος,Μυλωνάς(46′ Σκαλέρης),Μουνούχος,Παπασεβαστός,Συντιχάκης,Φονσέκα.

Χάλκη: Γαλάνης,Κουμπιού,Νασόπουλος,Ψαράς,Ντούπης,Ταπάκ,

Γουλόπουλος(92′ Φραγκάκης Ι.),Τζιπιζίδης,Κάργας,Σιδεράτος,Παπαλαζάρου(92′ Συντιχάκης).

Το φίλμ του αγώνα:

4′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Πανόπουλο,ο Φονσέκα πήδηξε πιο ψηλά από όλους μέσα από το ύψος της περιοχής και έπιασε την κεφαλιά,όμως η μπάλα πέρασε λίγο πιο πάνω από την εστία.

13′ ΓΚΟΛ!! Σέντρα από δεξιά του Συντιχάκη,ο Φονσέκα έπιασε την κεφαλιά ψαράκι και η μπάλα αφού χτύπησε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γαλάνη κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-0.

28′ ΓΚΟΛ!! Σέντρα από δεξιά,ο Φονσέκα βρέθηκε και πάλι αμαρκάριστος στην περιοχή και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

32′ Σέντρα του Μουνούχου από δεξιά,η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια οι αμυντικοί της Χάλκης απομάκρυναν.

37′ Σέντρα του Αντωνόπουλου από αριστερά,ο Φονσέκα έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Γαλάνη.

40′ ΓΚΟΛ!! Αντεπίθεση για την Χάλκη,ο Νασόπουλος με ωραία προσπάθεια έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Παπαλαζάρου ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ μείωσε για την ομάδα του σε 2-1.

Ημίχρονο

46′ Ωραιό δυνατό σουτ του Χατζηφούντα Μ. έξω από την περιοχή,η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

60′ ΓΚΟΛ!! Ωραίο δυνατό σουτ του Χατζηφούντα Μ. έξω από την περιοχή η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γαλάνη.(3-1)

77′ Σέντρα του Παπασεβαστού από αριστερά ο Χατζηφούντας Μ. βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά όμως ο Γαλάνης ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε.

80′ ΓΚΟΛ!! Ωραία ατομική προσπάθεια του Σκαλέρη,πέρασε δύο αντιπάλους του,μπήκε στην αντίθετη περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γαλάνη για τέταρτη φορά.(4-1)

88′ ΓΚΟΛ!! Ωραία αντεπίθεση του Α.Ο Δικαίου,ο Χατζηφούντας Χ. έδωσε στον αμαρκάριστο Σκαλέρη που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 5-1.

Τελικό

Πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments