Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αλλαγή στρατοπέδου

Αλλαγή στρατοπέδου

0
dramountanis
Dodekanisos
Λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου ο Α.Ο Δικαίου προχώρησε στην απόκτηση του Μιχάλη Δραμουντανή, ο οποίος εδώ και καιρό ήταν προβληματισμένος γιατί από τη μια δεν ήθελε να συνεχίσει με την Α.Ε. Κω και από την άλλη δούλευε απόγευμα όποτε είχε πρόβλημα με τα ωράρια των προπονήσεων σε όποια ομάδα και να πήγαινε. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά είχε και την πίεση του χρόνου από πάνω, καθώς η μεταγραφική περίοδο τελέιωνε. Τελικά ο 21χρονος αμυντικός συμφώνησε με τους “κυανόλευκους” και έτσι ο Γιάννης Μανούσογλου έχει πλέον άλλη μια λύση για τα μετόπισθεν.
Σε δηλώσεις του στο giafkasports.gr ο παίχτης θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τον κ. Καραμούτα που στάθηκε δίπλα του σε ότι κι αν χρειάστηκε, όσο και τον Μάριο Μπαρτσελό συμπαίχτη του στην Α.Ε.Κω. Χαρακτηριστικά δήλωσε:
“Κατ’αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω εσένα,τον Καραμούτα και τον Μπαρτσελό που μου σταθήκατε σε ότι και αν χρειάστηκα.Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συμφώνησα με τον Δίκαιο και θα παίξω γι’αυτόν τον κόσμο.Έδειξαν ότι ενδιαφέρονται για μένα και δεν θέλω να τους απογοητεύσω.Θα βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους.”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments