Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Αλλαγές στο πρόγραμμα του βόλεϊ

Αλλαγές στο πρόγραμμα του βόλεϊ

6
kleanthis rodion andriko
Dodekanisos

Αλλαγές σε ημερομηνίες και ώρες ανακοίνωσε η Τοπική Επιτροπή βόλεϊ στο πρόγραμμα των αγώνων για το σαββατοκύριακο. Το νέο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου
Κλειστό Διαγόρα (5.30μ.μ.): Διαγόρας – Τελχινίδα (Ανδρικό)
Κλειστό Ιαλυσού (6μ.μ.): Ήλιος – Κλεάνθης (Εφηβικό)
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου
Βενετόκλειο (1μ.μ.): Τελχινίδα – Διαγόρας (Εφηβικό)
Κλειστό Κρεμαστής (4.30μ.μ.): Κλεάνθης – Τελχινίδα (Νεανίδες)
Κλειστό Ιαλυσού (7.30μ.μ.): Ήλιος – Διαγόρας (Εφηβικό)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
striker
striker
10 years ago

Αυτα…μόνο στην Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου γίνονται!!!Ολα …κατα το δοκούν!!!Οπως βολεύει …τους βολεμενους!!!Φερνουν τα δυο του Σαββάτου Κυριακή, πάνε ενα το Σαββατο, …ε μενουν και δυο ως εχουν …καινούργιο πρόγραμμα!!!Σοβαρευτείτε…Κι ας μη μιλήσουμε για τό πόσα μάτς δινουν σε δυο μέρες οι ομάδες…Απο σχεδιασμό και προγραμματισμό…ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!!!

volley
volley
10 years ago

Ρε μαμαλιγκα δεν σταματάς να μας πρήζεις… Άντε να δούμε, σε έχουνε διώξει από παντού και ακόμα ασχολείσαι??? Βρες κατι άλλο να κάνεις ο κόσμος του βολλευ σε έχει διώξει απο παντού! Σε διώξανε και απο τον Διαγόρα τωρα και ψάχνεσαι ε??? διαλύθηκε και ο ζέφυρος και δεν έχεις που να πας τώρα???

striker
striker
10 years ago

χαχαχαχαχα!!!Εχετε πολλή πλάκα τελικά!!!Μόνο μη με βρίζετε γιατί δεν πρόκειται για αυτον τον Μαμαλίγκα πώς τόν λετε…Και που είστε …βολεμένοι…Το νού σας τους διπλομούρηδες και τους “κωλοτούμπες” !!!Υπάρχουν πολλοί στο Ροδίτικο βόλεϊ…Δυο ορισμοί σε δυο μέρες; Αυτη την εποχη; Επιμένω…Μόνο στην Ρόδο…Και μη με ξαναπείς εσυ ο από πάνω ρε Μαμαλίγκα…ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΜΑΛΙΓΚΑΣ!!!Να μάθεις να δέχεσαι σχόλια …

volleyman
volleyman
10 years ago

γιατί τον βρίζεις τον άνθρωπο ρε Μαθιουδάκη.
Είσαι σοβαρός, ρεεεε ατάλαντε;

para
para
10 years ago

Καλά σου λένε ρε volley?
άραξε με τα κουβαδάκια σου σε καμιά παραλία.
Τί σου έφταιξε ο άνθρωπος αν είσαι καραγκιόζης.

Ροδίτης
Ροδίτης
10 years ago

[quote name=”striker”]χαχαχαχαχα!!!Εχετε πολλή πλάκα τελικά!!!Μόνο μη με βρίζετε γιατί δεν πρόκειται για αυτον τον Μαμαλίγκα πώς τόν λετε…Και που είστε …βολεμένοι…Το νού σας τους διπλομούρηδες και τους “κωλοτούμπες” !!!Υπάρχουν πολλοί στο Ροδίτικο βόλεϊ…Δυο ορισμοί σε δυο μέρες; Αυτη την εποχη; Επιμένω…Μόνο στην Ρόδο…Και μη με ξαναπείς εσυ ο από πάνω ρε Μαμαλίγκα…ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΜΑΛΙΓΚΑΣ!!!Να μάθεις να δέχεσαι σχόλια …[/quote]
Τελικά πρέπει να έχεις μυαλό ποιό μικρό απο και από το κουκούτσι του βερίκοκου.Αντί να υποστηριζεις τον τόπο που σου δίνει και τρώς εσύ τον κατακρήνεις. Κουραστήκαμε να σε ακούμε να κατήγορεις την Ρόδο και οχι αυτούς που σε προβληματίζουν. Αν δεν σου αρέσει σήκω και φύγε. Ναι μόνο στη Ρόδο θα μπορούσαν να σε ανέχονται. Για παραπέρα είσαι ενα Ο και εδώ σου δίνουμε αξία. Η τράβα λοιπόν απο εκεί που ήρθες,η κάνε δουλειά και απόδειξε την αξία σου.Τα πολλά τα λόγια είναι πάρλαμπούρδες.